lovestar
Üye
Sen hep beni mazideki halimle tanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın
Hep öyle siyah saçlı ve hülyalı sanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın...
Dinlemek isteyenler için Zeki Müren'den geliyor...
Vay beee
Biliyorum bu parçayı yahuNe zaman oldu duymamıştım.
Bu arada Nilüfer Örer'i de ilk kez görmüş oldum
Çok güzel parçaları olsa da kaybolup gidenlerden...
Gerek normalin altındaki güzelliği, gerek klipteki başarısızlık düşünüldüğünde yadırgamamak gerek. Maalesef sadece şarkı önemli değil kalıcılıkta.
Anılarım depreşti yahu
Bu arada bu kadar muhteşem bir parçaya bu klip tek kelimeyle berbat!
Kadının sesine bak çığlık atıyor, klipte bak sanki cenazede dua okuyorFısır fısır...
Ayrıca senkranizasyon da tutmamış. Sanırsın ki Atina'dan Reha Erus haber okuyor
Herkese iyi geceler arkadaşlar..Vizeler bugün bitti.Uyku düzenim altüst oldu..İyi bi uyku çekip kendime gelmem lazım..Görüşmek üzere
Herkese iyi geceler arkadaşlar..Vizeler bugün bitti.Uyku düzenim altüst oldu..İyi bi uyku çekip kendime gelmem lazım..Görüşmek üzere
Sıradaki şarkı Yıldız Tilbe Hani gitmesen diyorum...herkes dinlesin
halit iwrenç espiri istiyordun al sana
Taşıma suyla değirmen dönmez.Neden mi? Taşımasu bir japon kızıdır.
hocamallahbelanıversin.
owjkdhkbweFFWHJFA
siz kaşındınız..
Aynen bu dediğini kastettim ben de. İnsan bir süre sonra duygusuzlaşıyor.evet üzücü tabii ama alıştık artık...yani çok doğal gelmeye baslıyor bir süre sonra ölümler yaralanmalar...her türlü agır vakayı kaldıracak soğukkanlı kimliğini kazanıyorsun zamanla...kitabına uygun yapıyorsun herşeyi.robot gibi önüne bir zaman dilimi birde iş koyup en kısa sürede sonuca ulaşmaya çalışmak...ne bilim işte devamlı kafanda olasılıklar...4 dakika oksijensiz kalırsa beyin olur.20 dk dan sonra kalbi tekrar döndüremezsin vs...ama iyi tarafı yalnız değilsin.doktorlar,paramedicler,attler,hemşireler,ebeler...seninle o zaman diliminde sonuca ulaşmak için koşacak bir sürü insan...garip olanda herşeyi yapar,her bildiğini denersin sonuc alamazsın hasta ex olur vefat eder.sen üzerine örtüyü cekip,günlük yasantına devam edersin.yine pc de şarkı açarsın arkadaşınla şakalaşırsın...miden bulanmaz daha bir ex le ugrasalı 5 dk gecmeden gider sıcak çayını doldurur içersin...işte böyle dostum ya.konustukca dağıldım valla haa.daha gece uzun.bakalım neler görücez.hayırlısı...
Yönetmenlik değil de oyunculuk var azıcıkzamana göre idare eder klibi ama hala çok geçerli bir parça yönetmenlik var mı atasenkronizasyon falan yakalamışın.bu arada çok güzl değil az erkeksi ama o yorum sarkı harika 2 tane daha güzel şarkısı var
İyi geceler Semih...Herkese iyi geceler arkadaşlar..Vizeler bugün bitti.Uyku düzenim altüst oldu..İyi bi uyku çekip kendime gelmem lazım..Görüşmek üzere
bilmem neden
bu arada bi espiri daha
benim cinsel sorunlarım var hergece cin görüyom
2 gözünü kaparsa göremez çünkü
İtfaiyeciler neden kırmızı kemer takarlar ?
yıh yıh yıh
siyahını bulamadıkları için
hayır Pantolonları düşmesin diye.
Bi zenci bi zenciye gel beraber futbol maçına gidelim demiş diğer zencide gidemeyiz demiz diğer ilk gidelim diyen yani o zencide demişkii heyy adamın seninderdinne hee senin derdinne beni birazdaha kızdırırsan sana yemen için bir lolipop vericem yanlış duymadın evet lopipop sen zencilerin yüz beyazısın adamım demiş.
zehirleddi beni bu espri etkli
Yırtıcı bir hayvana nasıl bakılır ?
tırnaklarını keserek
peki ateist kapıyı nasıl çalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?