Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefonun icine seytan kacmistir.

Tepkiler: Runner626
Mert seni pek bi uslu gördüm..

cesares_

Üye
sağol hocam yaaa telefonun içine şeytan kaçamaz çünkü çok mutazavvıf bi telefonum var edepli adaplı.sırf açık seçik resimler göstermesin diye 0.facebook.com'dan giriyorum ama donuyoooooooooo

SHS

Üye
Mert'e katılıyorum, çıkarma ayini yapmanı tavsiye ediyorum, konu sitemizde var ismi Şeytan ilk Türk korku filmi

cesares_

Üye
başka önerisi olan bi kardeşimiz var mıııııııııııııııııııı?????

SHS

Üye
sana demedim devran

cesares_

Üye
sevgili arkadaşım.telefonun ana ekranına nazar boncuğu bi de karınca duası bile koydum nafile.başka önerisi olan ???

Revengeful

Emekli Yönetici
Papaz buyusudur o.

Hayirdir Yasincim ? Eskiden ne yaramazligi mi gordun ?

sevgili arkadaşım.telefonun ana ekranına nazar boncuğu bi de karınca duası bile koydum nafile.başka önerisi olan ???

dostum bide arkasına tak kurşun döktür hocaya götür ne biliym bide tokatla ara sıra nokia işte yapıyo bole

cesares_

Üye
konu açarak sor diyen erbaşa parantez açarak soruyorum (böyle bi durumda sen uyuyabilir miydin be dostumm) desem

cesares_

Üye
devran süpersin yaa :-D ama biliyosun bu aralar değil kurşun döktürmek silah resmi koysak ekrana ergenekoncu diye silivriye alıyolar :-D

Tepkiler: devran_34

Revengeful

Emekli Yönetici
Ayfon olaydi yardim ederdim kardesim. Anlamam ondan. I don't know why

konu açarak sor diyen erbaşa parantez açarak soruyorum (böyle bi durumda sen uyuyabilir miydin be dostumm) desem

Umrumda olmazdı (hayatın geri kalanı gibi)

----------Eklendi @ 00:31:26 ---------- Yazıldı @ 00:30:45 ----------

devran süpersin yaa :-D ama biliyosun bu aralar değil kurşun döktürmek silah resmi koysak ekrana ergenekoncu diye silivriye alıyolar :-D
Donarak da olsa Opera mini yükle

cesares_

Üye
devran.opera miniyle denedim evet o anda olmasa da bi süre sonra yine oldu.sanırım olay şu ekran koruyucu ekrana geldikten sonra oluyo.yanlışsam düzelt ama.onda bile yaptı yani...

bşka tarayıcılar filan dendinmi ?

----------Eklendi @ 00:32:24 ---------- Yazıldı @ 00:31:43 ----------

devran.opera miniyle denedim evet o anda olmasa da bi süre sonra yine oldu.sanırım olay şu ekran koruyucu ekrana geldikten sonra oluyo.yanlışsam düzelt ama.onda bile yaptı yani...

tema varsa temayı deiştir olmazsa gel buradıyım