Runner626 Üye Bu gece mutsuz yok galiba ----------Eklendi @ 00:05:56 ---------- Yazıldı @ 00:05:28 ---------- pelın_' Alıntı: höytt slm gececi milleti Genişletmek için tıkla ... Sanada höytt
Bu gece mutsuz yok galiba ----------Eklendi @ 00:05:56 ---------- Yazıldı @ 00:05:28 ---------- pelın_' Alıntı: höytt slm gececi milleti Genişletmek için tıkla ... Sanada höytt
Runner626 Üye TheM-CK' Alıntı: Ne ise iyi geceler, hoş sohbetler size. Genişletmek için tıkla ... Sanada ----------Eklendi @ 00:08:01 ---------- Yazıldı @ 00:07:04 ---------- pelın_' Alıntı: naparsınız baklım Genişletmek için tıkla ... Bu gece Türkçen berbat Ben pek bişey yapmıyorum Sen ne yapıyorsun
TheM-CK' Alıntı: Ne ise iyi geceler, hoş sohbetler size. Genişletmek için tıkla ... Sanada ----------Eklendi @ 00:08:01 ---------- Yazıldı @ 00:07:04 ---------- pelın_' Alıntı: naparsınız baklım Genişletmek için tıkla ... Bu gece Türkçen berbat Ben pek bişey yapmıyorum Sen ne yapıyorsun
Tuba.Erva Üye TheM-CK' Alıntı: Merabaaa tuba.. N'aber. Genişletmek için tıkla ... iyidir saol senı sormalı =)