Ölenle ölünmez tabiki ama ölüm acısıda kötüdür arkadaşlar... Allah kimseye yaşatmasın...
Ben izmirde askerlik görevimi yaparken 5.9 urla depremi yaşadım o bile beni çok ürkütmüştü sallanmak falan hikaye o ses sizi ürkütüyor birde o duvarların üzerinize geldiğinizi düşünsenize bunuda yaşan bilir tabiki neyse konuyu kapatayım artık ben
kızım küt diye gidicen yaaa!!! kızım bırak şu kendibne eziyet etmeyi..bak böle yaparsanvallahi bu sefer gçörüşmüycem senle.kendine bu kadar eziyet edenin hayatımda işi olamaz benim...
burnundan alıp nerden verecek kesin bişi söle??? aaaaaaaaaaaaa gülmek istiyorum kahkahalarla hemdeee....
neyse ona hiç bişi etki etmez.iki çakacan tokadı ancak o olur!!!
yaw bayanlar baylar siz sabah erken kalkıp işe gitmicenizmi temizlik yapmıcanız mı ben merak ettim valla demin konuda demiştim çok mereklıyım dır diyee ( şu konteynır da gitmek konusunda )
yaw bayanlar baylar siz sabah erken kalkıp işe gitmicenizmi temizlik yapmıcanız mı ben merak ettim valla demin konuda demiştim çok mereklıyım dır diyee ( şu konteynır da gitmek konusunda )