Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Buna felaket tellalı denilmez doğruları söylüyorsun denir
Buda doğal felaketlere karşı bir emniyettir...
Bazen doğa ile mücadele edemeyiz işte o zaman teknoloji en iyi şekilde kullanmak gerekir

Tepkiler: vapur dumanı
teknolojiyi en iyi şekilde kulanıyoz zaten sabah 8 de kalkıcam hala buradayım bak işte en iyi şekl i uykumu feda ediyorum ona

Tepkiler: SHS
Buna teknolojiyi boşa kullanmak denir

Tepkiler: devran_34

pelın_

ya sol yanım acıyo
şarkı şözü gibi oldu ama vapur dumanı yavru hey hani çk sevdıgıne bişey olurda kalbıne bi açı çökerya aynı öle sankı bişey oldu anam

SHS

Üye
bi ara burda da deprem olmuştu, internet kafede oyun oynuyoduk, herkes kaçtı, biz kaçmadık teknolojiyi kullandık

Buna felaket tellalı denilmez doğruları söylüyorsun denir
Buda doğal felaketlere karşı bir emniyettir...
Bazen doğa ile mücadele edemeyiz işte o zaman teknoloji en iyi şekilde kullanmak gerekir
valla ööle bişi olurki bunu bile kullanamzasın.dedüğün gibi doğanın gücüne karşı durulmaz...kara haber tez duyulur demişler.bi şekilde haber gelir zaten.hem geç duymam daha iyi ne kadar geç duyarsam o kadar az telaşlanırım..düz manntık!!

ya sol yanım acıyo
şarkı şözü gibi oldu ama vapur dumanı yavru hey hani çk sevdıgıne bişey olurda kalbıne bi açı çökerya aynı öle sankı bişey oldu anam

aman ALLAH korusun

uykun gelmiştir uykun sol yanın kalk yat diyodur

Ne kadar erken duyarsam o kadar çabuk sevdiklerime hızlı yardımcı olabilirim buda doğru mantık

SHS

Üye
ölüm ölüm dediğin nedir ki ?
biz yaşamayı seçmişiz..

ay yaznının her yanı yanlış yaa pelinmi kaçtı içime acep.ayy çok güldüm yaaa

Tepkiler: pelın_
bu arada doktor varmı bacaklarımda hep sivilce gibi bişeyler cıkmış acayip acıyo

pelın_

Ya bırakın şu deprem sohbetını kalpten gıdıyorumburda he 146 atıyo

hım sakin ol şimdi ehliyet alırken ilk yardım ögretdiler deiklerimi yap

kafanı geriye dogru yasla yum gözlerini soluk burundan alıp agızdan veriyon galiba öle bişeyler yap sakinleş sonra geri dön hayata

yada hiçmi yapmasan

Ölenle ölünmez tabiki ama ölüm acısıda kötüdür arkadaşlar... Allah kimseye yaşatmasın...
Ben izmirde askerlik görevimi yaparken 5.9 urla depremi yaşadım o bile beni çok ürkütmüştü sallanmak falan hikaye o ses sizi ürkütüyor birde o duvarların üzerinize geldiğinizi düşünsenize bunuda yaşan bilir tabiki neyse konuyu kapatayım artık ben

kızım küt diye gidicen yaaa!!! kızım bırak şu kendibne eziyet etmeyi..bak böle yaparsanvallahi bu sefer gçörüşmüycem senle.kendine bu kadar eziyet edenin hayatımda işi olamaz benim...