greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: şeker dedin aklıma ne geldi bu gün bana biri lokum göndermiş kargoyla..ne ismi var ne cismi.çok güldüm yaaa.Ne anlama geliyoki Genişletmek için tıkla ... Soylerim ama kizarsin
vapur dumanı' Alıntı: şeker dedin aklıma ne geldi bu gün bana biri lokum göndermiş kargoyla..ne ismi var ne cismi.çok güldüm yaaa.Ne anlama geliyoki Genişletmek için tıkla ... Soylerim ama kizarsin
coolasker54 Üye haydaravısyon' Alıntı: Hepimiz yolcuguz hepiz birgün gideceyiz Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
Tuba.Erva Üye Burak' Alıntı: ablaaaaa Genişletmek için tıkla ... balım sana kötü bsey dermıyım ben zırlama
Navy Blue Üye Ben söyleyeyim lokum gibi hatunsun demek istemiş biri... anlamı bu esra Bu arada herkese merhaba
Tuba.Erva Üye __xXx__' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... cok ıyıym saol sen nasılsn
coolasker54 Üye net-muratt' Alıntı: Ben söyleyeyim lokum gibi hatunsun demek istemiş biri... anlamı bu esra Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
net-muratt' Alıntı: Ben söyleyeyim lokum gibi hatunsun demek istemiş biri... anlamı bu esra Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
Burak Üye Tusem'' Alıntı: balım sana kötü bsey dermıyım ben zırlama Genişletmek için tıkla ... :yanyanbakansmıley:
Tusem'' Alıntı: balım sana kötü bsey dermıyım ben zırlama Genişletmek için tıkla ... :yanyanbakansmıley:
__xXx__ Üye Tusem'' Alıntı: cok ıyıym saol sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... bazı sıkıntılar haricinde iyiyim
Tusem'' Alıntı: cok ıyıym saol sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... bazı sıkıntılar haricinde iyiyim
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: bazı sıkıntılar haricinde iyiyim Genişletmek için tıkla ... Yaşadıgını hissediyorsun işte
__xXx__' Alıntı: bazı sıkıntılar haricinde iyiyim Genişletmek için tıkla ... Yaşadıgını hissediyorsun işte
vapur dumanı Üye net-muratt' Alıntı: Ben söyleyeyim lokum gibi hatunsun demek istemiş biri... anlamı bu esra Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... ya onu biliyozda söyleme şekli tuhaf olmuşşş
net-muratt' Alıntı: Ben söyleyeyim lokum gibi hatunsun demek istemiş biri... anlamı bu esra Bu arada herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... ya onu biliyozda söyleme şekli tuhaf olmuşşş
haydaravısyon Üye vapur dumanı' Alıntı: ya onu biliyozda söyleme şekli tuhaf olmuşşş Genişletmek için tıkla ... Evden biri göndermiş sen sevinesin diye kim göndermiş diye uzaklarda arama
vapur dumanı' Alıntı: ya onu biliyozda söyleme şekli tuhaf olmuşşş Genişletmek için tıkla ... Evden biri göndermiş sen sevinesin diye kim göndermiş diye uzaklarda arama
Tuba.Erva Üye __xXx__' Alıntı: bazı sıkıntılar haricinde iyiyim Genişletmek için tıkla ... daha iyi olursun ınsallah
__xXx__' Alıntı: bazı sıkıntılar haricinde iyiyim Genişletmek için tıkla ... daha iyi olursun ınsallah
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: Yaşadıgını hissediyorsun işte Genişletmek için tıkla ... biraz fazla hissettiriyor hocam gunlerdir biraz insaf istiyorum
haydaravısyon' Alıntı: Yaşadıgını hissediyorsun işte Genişletmek için tıkla ... biraz fazla hissettiriyor hocam gunlerdir biraz insaf istiyorum
LuckyDALT0N Üye Lokum gibi kızsınla alakası yok bence.Sana açılamayan senden hoşlanan mülayim bir genç bence o lokumu gönderen.Mülayim olmasaydı biraz fena olsaydı gül falan gönderirdi
Lokum gibi kızsınla alakası yok bence.Sana açılamayan senden hoşlanan mülayim bir genç bence o lokumu gönderen.Mülayim olmasaydı biraz fena olsaydı gül falan gönderirdi
__xXx__ Üye Tusem'' Alıntı: daha iyi olursun ınsallah Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim bu arada rize de havalar nasıl ----------Eklendi @ 01:13:08 ---------- Yazıldı @ 01:11:48 ---------- Tusem'' Alıntı: http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/atandim-mi-desem-561303.html#post3983851 Genişletmek için tıkla ... o zaman hayırlı olsun nereye
Tusem'' Alıntı: daha iyi olursun ınsallah Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim bu arada rize de havalar nasıl ----------Eklendi @ 01:13:08 ---------- Yazıldı @ 01:11:48 ---------- Tusem'' Alıntı: http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/atandim-mi-desem-561303.html#post3983851 Genişletmek için tıkla ... o zaman hayırlı olsun nereye
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: biraz fazla hissettiriyor hocam gunlerdir biraz insaf istiyorum Genişletmek için tıkla ... [h=2]Dünya güzel bir yer olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık eğer; ölürken yıkanmazdık.[/h]
__xXx__' Alıntı: biraz fazla hissettiriyor hocam gunlerdir biraz insaf istiyorum Genişletmek için tıkla ... [h=2]Dünya güzel bir yer olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık eğer; ölürken yıkanmazdık.[/h]