anılbaran Üye vapur dumanı' Alıntı: unuttum hem geleceğini de biliyodum ----------Eklendi @ 00:17:14 ---------- Yazıldı @ 00:16:31 ----------bu konudan konuşmayabilirmiyiz? yeterince içim acıyor!! Genişletmek için tıkla ... Peyki
vapur dumanı' Alıntı: unuttum hem geleceğini de biliyodum ----------Eklendi @ 00:17:14 ---------- Yazıldı @ 00:16:31 ----------bu konudan konuşmayabilirmiyiz? yeterince içim acıyor!! Genişletmek için tıkla ... Peyki
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: pınarım sitede admınlerden kımse yokmu Genişletmek için tıkla ... Yok bebeğim. Noldu kız? ----------Eklendi @ 00:25:30 ---------- Yazıldı @ 00:25:11 ---------- h@lit' Alıntı: aynen dayı Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: pınarım sitede admınlerden kımse yokmu Genişletmek için tıkla ... Yok bebeğim. Noldu kız? ----------Eklendi @ 00:25:30 ---------- Yazıldı @ 00:25:11 ---------- h@lit' Alıntı: aynen dayı Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Yok bebeğim. Noldu kız? ----------Eklendi @ 00:25:30 ---------- Yazıldı @ 00:25:11 ---------- Genişletmek için tıkla ... önemlı deıl muah .d
minoo' Alıntı: Yok bebeğim. Noldu kız? ----------Eklendi @ 00:25:30 ---------- Yazıldı @ 00:25:11 ---------- Genişletmek için tıkla ... önemlı deıl muah .d
haydaravısyon Üye Mehmet' Alıntı: kim ben ve küsmek düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla ... Bayramda barışırsınız
Mehmet' Alıntı: kim ben ve küsmek düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla ... Bayramda barışırsınız
minoo Üye O zaman tamam sorun yok Şebeke bunlar yaa Aklıma geldikçe gülüyorum ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Tuba_erva' Alıntı: önemlı deıl muah .d Genişletmek için tıkla ... Ağzını yerim kızııım
O zaman tamam sorun yok Şebeke bunlar yaa Aklıma geldikçe gülüyorum ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Tuba_erva' Alıntı: önemlı deıl muah .d Genişletmek için tıkla ... Ağzını yerim kızııım
Mehmet Emekli Yönetici haydaravısyon' Alıntı: Bayramda barışırsınız Genişletmek için tıkla ... bize her gün bayram Elektr0' Alıntı: omuzumdan kurşun yedim sanki bir sivilce insanı bu kadar kasar mı be abii Genişletmek için tıkla ... sivilceden başka birşey olmasın sakın minoo' Alıntı: O zaman tamam sorun yok Şebeke bunlar yaa Aklıma geldikçe gülüyorum devlet su işlerinin şebekesinden hemde ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Ağzını yerim kızııım Genişletmek için tıkla ... devlet su işlerinin şebekesinden hemde
haydaravısyon' Alıntı: Bayramda barışırsınız Genişletmek için tıkla ... bize her gün bayram Elektr0' Alıntı: omuzumdan kurşun yedim sanki bir sivilce insanı bu kadar kasar mı be abii Genişletmek için tıkla ... sivilceden başka birşey olmasın sakın minoo' Alıntı: O zaman tamam sorun yok Şebeke bunlar yaa Aklıma geldikçe gülüyorum devlet su işlerinin şebekesinden hemde ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Ağzını yerim kızııım Genişletmek için tıkla ... devlet su işlerinin şebekesinden hemde
Elektr0 Üye Mehmet' Alıntı: sivilceden başka birşey olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... biLmem içimdeki şüphelerin köklerine su verdin şimdi büyümekteler
Mehmet' Alıntı: sivilceden başka birşey olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... biLmem içimdeki şüphelerin köklerine su verdin şimdi büyümekteler
Mehmet Emekli Yönetici dün konuştuk hiç aklıma gelmedi yav ----------Eklendi @ 00:39:26 ---------- Yazıldı @ 00:38:54 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ayrıntılar
dün konuştuk hiç aklıma gelmedi yav ----------Eklendi @ 00:39:26 ---------- Yazıldı @ 00:38:54 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ayrıntılar
minoo Üye Mehmet' Alıntı: dün konuştuk hiç aklıma gelmedi yav Genişletmek için tıkla ... Ayy anlatsana ölsün gülmekten
Mehmet' Alıntı: dün konuştuk hiç aklıma gelmedi yav Genişletmek için tıkla ... Ayy anlatsana ölsün gülmekten