Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
haydi bakalımmm----------Eklendi @ 04:54:47 ---------- Yazıldı @ 04:53:48 ----------dikkat et de bu gün geç kaldın...
ya sorma başıma geleni bugün izinliydim sabaha kadar gececilerde takılırım diye düşünürken 12 buçukta arkadaşlar geldi odaya hadi sabaha kadar kağıt oynayacağız kaç gündür doğru dürüst göremiyoruz seni dediler telefonu aldılar elimden olurduk masaya al kızı ver papazi kıramadık arkadaşları aslında hiç sevmem kağıt oynamayı kıramadık arkadaşları daha yeni kalktım masadan adamlar hala devam ediyor

Tepkiler: vapur dumanı
çalısıyorum ya bi cepten gireyım ne yapıyor maxıcep ailesi diye merak ettim

Şeytannız bol olsun

geçmiş olsun valla hiç de sevmem emrivakileri de insan bi haber eder merak ettik yani...

----------Eklendi @ 05:10:39 ---------- Yazıldı @ 05:09:08 ----------

off yaa

hoşgeld,iiin.erkencisin!!

----------Eklendi @ 04:57:49 ---------- Yazıldı @ 04:55:42 ----------

işsiz çoğunluk seniii

Geri dönüşümü olan termo lastıkl pvc leri işlemden geçirip plastık enjeksiyon ile bişeyler üretmeyi düşnüyorum.
Fazla teknik bilgi gerekmiyor. Plastik ögütme için gereken ekipmanları temin ettim
ilk başta tek kullanımlık plastık bardak tabak kaşık fılan

sorma valla bende sevmem Ne yapayım telefonu elimden aldılar Hepgün telefonla Ne yapıyorsun diyorlar böyle olacağını bilseydim evlenirdim
bu bir gece evlenince sıkıldım diyip bırakamazsın...

----------Eklendi @ 05:18:21 ---------- Yazıldı @ 05:17:52 ----------

:d :d

diyorumki arkadaş ziyareti 1 gece sıkılırsın bırakırsın ama evlenirsen bırakamazsın..hani dedinya evlensem daha iyi diye

Üşütüp hasta oldugunda sana bakacak bir eşin olur.