Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

evlenmegi düşünmek bir yana evlik ile bir erkeyin hayaleri ne olabilir damatlık giymek ceket kıravat
deri ayakbı filan

Tepkiler: vapur dumanı
çok çalısmak lazım çok su an iki işte çalısıyorum biri özel ders veriyorum birde playstation oyun salonu kasasına bakıyorum ve şu an ünüversite 4. sınıfa gidiyorum hayat çok zor ve hedeflerim benim çevreme göre çok yüksek

cidden bunların hepsini yapabiliyor musun?

----------Eklendi @ 04:26:54 ---------- Yazıldı @ 04:25:31 ----------

tövbe deyin yahu bir şeyi 40 kez söylerseniz olurmuş

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Yahu hava Ne kadar soğuk dondum valla

Tepkiler: xLEPRECHAUNx ve vapur dumanı
evet aynen + dersanem var hafta sonu kpss için ve su an burdayım sabah 10 da uyanacağım :S büyük ihtimal hiç uyumayacağım bazan iki günde bir uyuyorum.komik demi

----------Eklendi @ 04:29:11 ---------- Yazıldı @ 04:28:02 ----------

İşte benim hikayemde bu

dikkat et ama çok önemli uyku..hasta düşersen bunların hiçbirini yapamayabilirsin...

Tepkiler: xLEPRECHAUNx
Altınlar takılar yer almıyor benim damatlık ne renk olmalı hiç düşünmedim

Evlik hayalerimde birilerini mutlu ede bilmek var. eşim olcak kişiyi gelinlik içinde görmek herkesin mutlu görmek istedigim bir dügün
bu asla olmaz.asla hemde.herkes bişeyden şikayetçi mutlaka olur.Yani evde kaldın sen de

----------Eklendi @ 04:33:28 ---------- Yazıldı @ 04:32:27 ----------

dikkat ediyorum ama gece soğuk oluyor bi yandan da iyi olur rapor alma imkanı çıkar hazır hemşirede varken
ya artık rapor almak zor diilki.Aile hekimine git çok ishalim işim de ağır.Halsizlik yapıyor.Çalışamıyorum rapor istiyorum de verir boşuna hasta etme kendini