Burak Üye Elektr0' Alıntı: puahaha birde hissetseydin Genişletmek için tıkla ... benim telefonumda da android var
Elektr0' Alıntı: puahaha birde hissetseydin Genişletmek için tıkla ... benim telefonumda da android var
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: aynen bende izledim android dedi Genişletmek için tıkla ... o degilde millet android li C7 arıyor şimdi yazık valla millete
Burak' Alıntı: aynen bende izledim android dedi Genişletmek için tıkla ... o degilde millet android li C7 arıyor şimdi yazık valla millete
haydaravısyon Üye ofi-pofi' Alıntı: program yazmadan önce algoritması çıkarılıyo ya o işte bende çok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Böyle bişeymi
ofi-pofi' Alıntı: program yazmadan önce algoritması çıkarılıyo ya o işte bende çok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Böyle bişeymi
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: benim telefonumda da android var Genişletmek için tıkla ... adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav
Burak' Alıntı: benim telefonumda da android var Genişletmek için tıkla ... adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav
Burak Üye Elektr0' Alıntı: o degilde millet android li C7 arıyor şimdi yazık valla millete Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav Genişletmek için tıkla ... yaw gülmekten öldürcen sen beni bu gece
Elektr0' Alıntı: o degilde millet android li C7 arıyor şimdi yazık valla millete Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav Genişletmek için tıkla ... yaw gülmekten öldürcen sen beni bu gece
Şehriyar Üye haydaravısyon' Alıntı: Böyle bişeymi Genişletmek için tıkla ... algoritma sorunlu.. baska birisini suclayabilirmisin sorusuna evet demedigin surece oldugun yerde donup duruyosun..
haydaravısyon' Alıntı: Böyle bişeymi Genişletmek için tıkla ... algoritma sorunlu.. baska birisini suclayabilirmisin sorusuna evet demedigin surece oldugun yerde donup duruyosun..
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yaw gülmekten öldürcen sen beni bu gece Genişletmek için tıkla ... zaten yarın okul var kardeşim az duracam
Burak' Alıntı: yaw gülmekten öldürcen sen beni bu gece Genişletmek için tıkla ... zaten yarın okul var kardeşim az duracam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: adam telefona nasıl dokunuyorsa artık hissedemiyorum diye üzülüyor yav Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye Elektr0' Alıntı: zaten yarın okul var kardeşim az duracam Genişletmek için tıkla ... aynen ----------Eklendi @ 00:50:00 ---------- Yazıldı @ 00:49:43 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: zaten yarın okul var kardeşim az duracam Genişletmek için tıkla ... aynen ----------Eklendi @ 00:50:00 ---------- Yazıldı @ 00:49:43 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... puhhahaha
TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... puhhahaha
ofi-pofi Üye haydaravısyon' Alıntı: Böyle bişeymi Genişletmek için tıkla ... kısmen evet öleyim ben şimdi o zaman.
haydaravısyon' Alıntı: Böyle bişeymi Genişletmek için tıkla ... kısmen evet öleyim ben şimdi o zaman.
Burak Üye Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... android forumu nasıl hareketli mi ?
Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... android forumu nasıl hareketli mi ?
haydaravısyon Üye Sehriyar' Alıntı: algoritma sorunlu.. baska birisini suclayabilirmisin sorusuna evet demedigin surece oldugun yerde donup duruyosun.. Genişletmek için tıkla ... Evet tam orda bir hata var cc+ dönüştürülmeden önce prom düzenlenmeli
Sehriyar' Alıntı: algoritma sorunlu.. baska birisini suclayabilirmisin sorusuna evet demedigin surece oldugun yerde donup duruyosun.. Genişletmek için tıkla ... Evet tam orda bir hata var cc+ dönüştürülmeden önce prom düzenlenmeli
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- puhhahaha Genişletmek için tıkla ... hehe dayanamadı
Elektr0' Alıntı: TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- puhhahaha Genişletmek için tıkla ... hehe dayanamadı
Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte
Sehriyar' Alıntı: yarin okul var ama gitmicem Genişletmek için tıkla ... benim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ben gelidm ben gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nereye
Burak Üye Elektr0' Alıntı: TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- puhhahaha Genişletmek için tıkla ... android li c7 google da çok aranmıştır bu bugün
Elektr0' Alıntı: TUĞ abi C7 dayanamadı demi nasıl dokunuyorsan artık ooo telefon yaa hissetmesende olur ----------Eklendi @ 00:51:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:54 ---------- puhhahaha Genişletmek için tıkla ... android li c7 google da çok aranmıştır bu bugün