vapur dumanı Üye ne olsun hiç bi şey yok .elimizde koskoca bir hiç var ----------Eklendi @ 01:31:39 ---------- Yazıldı @ 01:31:24 ---------- uyarmı
ne olsun hiç bi şey yok .elimizde koskoca bir hiç var ----------Eklendi @ 01:31:39 ---------- Yazıldı @ 01:31:24 ---------- uyarmı
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: tabıkıde 1 tane Genişletmek için tıkla ... o da yok bebeğim ----------Eklendi @ 01:35:08 ---------- Yazıldı @ 01:34:53 ---------- etkisiz eleman o
pelın_' Alıntı: tabıkıde 1 tane Genişletmek için tıkla ... o da yok bebeğim ----------Eklendi @ 01:35:08 ---------- Yazıldı @ 01:34:53 ---------- etkisiz eleman o
pelın_ esra seyhan' Alıntı: o da yok bebeğim ----------Eklendi @ 01:35:08 ---------- Yazıldı @ 01:34:53 ---------- etkisiz eleman o Genişletmek için tıkla ... ya varsa ----------Eklendi @ 01:53:46 ---------- Yazıldı @ 01:36:08 ---------- __xXx__' Alıntı: sen uyar dersen uyar tabi niye uymasın Genişletmek için tıkla ... baana hep uyar ayy kendımden nefret edıyorum he şunu her duydugumd asöluyorum şimdı ne dıycen soyadım uyar
esra seyhan' Alıntı: o da yok bebeğim ----------Eklendi @ 01:35:08 ---------- Yazıldı @ 01:34:53 ---------- etkisiz eleman o Genişletmek için tıkla ... ya varsa ----------Eklendi @ 01:53:46 ---------- Yazıldı @ 01:36:08 ---------- __xXx__' Alıntı: sen uyar dersen uyar tabi niye uymasın Genişletmek için tıkla ... baana hep uyar ayy kendımden nefret edıyorum he şunu her duydugumd asöluyorum şimdı ne dıycen soyadım uyar
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: facem yokkı Genişletmek için tıkla ... yokmuuu kız annemin bile var.onu bırak ananeme de açmış
pelın_' Alıntı: facem yokkı Genişletmek için tıkla ... yokmuuu kız annemin bile var.onu bırak ananeme de açmış
pelın_ Hoşgeldin ----------Eklendi @ 02:01:38 ---------- Yazıldı @ 02:01:16 ---------- esra seyhan' Alıntı: yokmuuu kız annemin bile var.onu bırak ananeme de açmış Genişletmek için tıkla ... yok ya ugrasamam:d
Hoşgeldin ----------Eklendi @ 02:01:38 ---------- Yazıldı @ 02:01:16 ---------- esra seyhan' Alıntı: yokmuuu kız annemin bile var.onu bırak ananeme de açmış Genişletmek için tıkla ... yok ya ugrasamam:d
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: facem yokkı Genişletmek için tıkla ... şaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama ----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- Keş Remzi' Alıntı: Merhaba aranizda banada yer varmi ? Genişletmek için tıkla ... ben çıkıyorum yerime gir
pelın_' Alıntı: facem yokkı Genişletmek için tıkla ... şaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama ----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- Keş Remzi' Alıntı: Merhaba aranizda banada yer varmi ? Genişletmek için tıkla ... ben çıkıyorum yerime gir
vapur dumanı Üye __xXx__' Alıntı: şaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama ----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- ben çıkıyorum yerime gir Genişletmek için tıkla ... nereyeeeee!!
__xXx__' Alıntı: şaka yapmıştım zaten ben de face kullanmıyorum yanlış anlama ----------Eklendi @ 02:02:26 ---------- Yazıldı @ 02:01:54 ---------- ben çıkıyorum yerime gir Genişletmek için tıkla ... nereyeeeee!!