Şehriyar Üye pelın_' Alıntı: öle bıan içimden geldı Genişletmek için tıkla ... mutluluguna goz diktigim icinmi yoksaaaa
pelın_' Alıntı: öle bıan içimden geldı Genişletmek için tıkla ... mutluluguna goz diktigim icinmi yoksaaaa
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap aholyly' Alıntı: hoşgeldin kendi adıma iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Şehriyar Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler hosgeldin
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap akondd' Alıntı: yaw bu nasıl bi iş bi kız ayarlıcaz sms bitti şu saatte kontör nerden bulacam vodafonda 10 sms verdi o da bitti ne yapacam gececiler bi çare bulun Genişletmek için tıkla ... kredi kartı
akondd' Alıntı: yaw bu nasıl bi iş bi kız ayarlıcaz sms bitti şu saatte kontör nerden bulacam vodafonda 10 sms verdi o da bitti ne yapacam gececiler bi çare bulun Genişletmek için tıkla ... kredi kartı
akondd Üye aholyly' Alıntı: kredi kartı Genişletmek için tıkla ... vodafon un sitesinden onuda denedim yok arkadaş gelmiyo
aholyly' Alıntı: kredi kartı Genişletmek için tıkla ... vodafon un sitesinden onuda denedim yok arkadaş gelmiyo
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap akondd' Alıntı: vodafon un sitesinden onuda denedim yok arkadaş gelmiyo Genişletmek için tıkla ... hepsiburada var sanırım
akondd' Alıntı: vodafon un sitesinden onuda denedim yok arkadaş gelmiyo Genişletmek için tıkla ... hepsiburada var sanırım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: saklanma sende ol Genişletmek için tıkla ... burdayım ben yaahu
Elektr0 Üye hoş bulduk bir dostum benim le paylaşıyor üzüntüsünü derman olmaya çalışıyorum ... dövecem onu
akondd Üye aholyly' Alıntı: hepsiburada var sanırım Genişletmek için tıkla ... offffffffff offffffff orda da vodafone yok nedir benim çektiğim
aholyly' Alıntı: hepsiburada var sanırım Genişletmek için tıkla ... offffffffff offffffff orda da vodafone yok nedir benim çektiğim
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: hoş bulduk bir dostum benim le paylaşıyor üzüntüsünü derman olmaya çalışıyorum ... dövecem onu Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: hoş bulduk bir dostum benim le paylaşıyor üzüntüsünü derman olmaya çalışıyorum ... dövecem onu Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: gittı ya Genişletmek için tıkla ... burdayım yaa gitmedim