Tuba.Erva Üye zaza' Alıntı: Azicikmi gordugum yildizlari gorsen kendinden gecersin Genişletmek için tıkla ... hea.d
zaza' Alıntı: Azicikmi gordugum yildizlari gorsen kendinden gecersin Genişletmek için tıkla ... hea.d
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler murat.d Genişletmek için tıkla ... neden güldünüz hanfendi
pelın_ zaza' Alıntı: Sabaha donacam damda sanirim battaniye takviyesi lazim Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: neden güldünüz hanfendi Genişletmek için tıkla ... cikiyosunuz ya kurtuldum diye size gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.d
greenmile' Alıntı: neden güldünüz hanfendi Genişletmek için tıkla ... cikiyosunuz ya kurtuldum diye size gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.d
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: cikiyosunuz ya kurtuldum diye size gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.d Genişletmek için tıkla ... bu bugün yaptığın 2. ters hareket görüşeceğiz ayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye
Tuba_erva' Alıntı: cikiyosunuz ya kurtuldum diye size gicik oldugumu biliyosunuz murat bey.d Genişletmek için tıkla ... bu bugün yaptığın 2. ters hareket görüşeceğiz ayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: kaç mesajım var pcden girenler bakabilirmi? Genişletmek için tıkla ... 1.374 ----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ---------- zaza' Alıntı: Onlar cok yumusak huylaniyorum sert bisiler yokmu pelin Genişletmek için tıkla ... yok ollanla yetınmeyı bıll
Bluetoooth' Alıntı: kaç mesajım var pcden girenler bakabilirmi? Genişletmek için tıkla ... 1.374 ----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ---------- zaza' Alıntı: Onlar cok yumusak huylaniyorum sert bisiler yokmu pelin Genişletmek için tıkla ... yok ollanla yetınmeyı bıll
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: 1.374----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ----------yok ollanla yetınmeyı bıll Genişletmek için tıkla ... voov coşmuşum
pelın_' Alıntı: 1.374----------Eklendi @ 01:13:11 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ----------yok ollanla yetınmeyı bıll Genişletmek için tıkla ... voov coşmuşum
pelın_ hıhı öle olmuss ----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ---------- zaza' Alıntı: Ben almistim zaten 2tane yedekte duruyor onlari kullanmayi tercih ederim Genişletmek için tıkla ... kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra
hıhı öle olmuss ----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ---------- zaza' Alıntı: Ben almistim zaten 2tane yedekte duruyor onlari kullanmayi tercih ederim Genişletmek için tıkla ... kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: bu bugün yaptığın 2. ters hareket görüşeceğiz ayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye Genişletmek için tıkla ... 3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.d
greenmile' Alıntı: bu bugün yaptığın 2. ters hareket görüşeceğiz ayrıca diğer konularına suikat için çıkıyorum yoksa bebe sanma uyucak diye Genişletmek için tıkla ... 3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.d
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: 3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.d Genişletmek için tıkla ... sen ciddi misin? Ona göre davranacağım bak.d
Tuba_erva' Alıntı: 3. de yolda ozaman.d dusuneym az.tabi tabi emnm hemen uyuyosundur.d Genişletmek için tıkla ... sen ciddi misin? Ona göre davranacağım bak.d
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: hıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra Genişletmek için tıkla ... yarbay olmak için çok var
pelın_' Alıntı: hıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra Genişletmek için tıkla ... yarbay olmak için çok var
OğuzcanAbi Üye tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık
tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık
zaza Üye pelın_' Alıntı: hıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Zaten yagmiyorki bana gecenlerde yagmur yagiyordu dedim erken ineyim yagmurda yuruyeyim berekettir adim attim indim yagmur durdu ALLAH vuruyor zaten
pelın_' Alıntı: hıhı öle olmuss----------Eklendi @ 01:15:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:42 ----------kıymet bılmez sna yagmurlu havada bı damla su yok bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Zaten yagmiyorki bana gecenlerde yagmur yagiyordu dedim erken ineyim yagmurda yuruyeyim berekettir adim attim indim yagmur durdu ALLAH vuruyor zaten
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık Genişletmek için tıkla ... 25 saat mi:yok pasam sen uyu: olursa yolariz.d
Oguzc@N' Alıntı: tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık Genişletmek için tıkla ... 25 saat mi:yok pasam sen uyu: olursa yolariz.d
Bluetoooth Üye Oguzc@N' Alıntı: tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık Genişletmek için tıkla ... efsane geri döndü
Oguzc@N' Alıntı: tuba ablaaa takılan fln yok demi söyle tüylerini yolarız Şimdi yatıyoru iyi geceler Telefon numara mı biliosun günde 25 saat açık Genişletmek için tıkla ... efsane geri döndü