zaza Üye pelın_' Alıntı: bak ya konuyu nasılda bana cevırdı talıbı bulup getıren sensın delı Genişletmek için tıkla ... Delidir ne yapsa yeridir
pelın_' Alıntı: bak ya konuyu nasılda bana cevırdı talıbı bulup getıren sensın delı Genişletmek için tıkla ... Delidir ne yapsa yeridir
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: Pelin abla merak ettim fotoğrafını Genişletmek için tıkla ... aman nesıne merakettın ya salla
Bluetoooth' Alıntı: Pelin abla merak ettim fotoğrafını Genişletmek için tıkla ... aman nesıne merakettın ya salla
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: ben iyiyim sen nasılsınn? Genişletmek için tıkla ... iyi hacı. la sende inci face varmı
Sehriyar' Alıntı: ben iyiyim sen nasılsınn? Genişletmek için tıkla ... iyi hacı. la sende inci face varmı
Tuba.Erva Üye zaza' Alıntı: Tuba hanim ustunuzdeki elbise size cok yakismis paristenmi geldi seversiniz boyle cumleleri Genişletmek için tıkla ... kafan mi guzelne elbisesi:
zaza' Alıntı: Tuba hanim ustunuzdeki elbise size cok yakismis paristenmi geldi seversiniz boyle cumleleri Genişletmek için tıkla ... kafan mi guzelne elbisesi:
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: uzulmeyim mi hahahaha sen kalıyosan birazdan ben çıkarım Genişletmek için tıkla ... aglarim
greenmile' Alıntı: uzulmeyim mi hahahaha sen kalıyosan birazdan ben çıkarım Genişletmek için tıkla ... aglarim
Bluetoooth Üye zaza' Alıntı: Fotolara benden baskasi bakamaz Genişletmek için tıkla ... yemedik fotolarını
Tuba.Erva Üye zaza' Alıntı: Evet guzel tuba acik ve serin havadayim bir an oyle bisey yazmis olabilirim Genişletmek için tıkla ... belli carpmis azcik :
zaza' Alıntı: Evet guzel tuba acik ve serin havadayim bir an oyle bisey yazmis olabilirim Genişletmek için tıkla ... belli carpmis azcik :
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: haha ya eray dınlıyossun dımı hala sıkıcı bee Genişletmek için tıkla ... evet adamın sesi iğrenç ya
pelın_' Alıntı: haha ya eray dınlıyossun dımı hala sıkıcı bee Genişletmek için tıkla ... evet adamın sesi iğrenç ya
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: evet adamın sesi iğrenç ya Genişletmek için tıkla ... ben dınlemıyorum valla ilk defa sıkıldım he ıyı geceler murat
Bluetoooth' Alıntı: evet adamın sesi iğrenç ya Genişletmek için tıkla ... ben dınlemıyorum valla ilk defa sıkıldım he ıyı geceler murat