Amaru Shady
Üye
Öyle deme. 3 4 kişi görev seniaynı olay benim başımada geldi
burda değil ya. faceden okadar mesaj attım. 1 tane cevap verdın. ciddi ciddi bukadar kızman abartı .ozur dıledım istersen sil beni ama yapabileceğim bişey yok. al sende benım sapkasız halımı paylaş nolcakne alaka cepten baglanıyorum sayfa gec yüklenıyo=/hosgeldın dedım ya ancak buna mı alındın
yaff bu forumda senden farklısı yok heri yeme beni şimdi farklısın derken konuşmuyorsun cevap vermiyorsun oyunlarda çok ciddi oyun oynuyorsun sonra küs degilim diyorsun ... geliyoruzz hoş geldin yok gidiyoruz bir çıt yok küs degilim diyorsun ... konuşmuyorsan bir sebebi vardır ama küs degilim diyorsun işte farkın bu ... !!!
----------Eklendi @ 01:12:47 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ----------
ya Patron tek sana degil ya bana da cevap verimiyorkerpeten kullanıyorum konuşmak için
yaff bu forumda senden farklısı yok heri yeme beni şimdi farklısın derken konuşmuyorsun cevap vermiyorsun oyunlarda çok ciddi oyun oynuyorsun sonra küs degilim diyorsun ... geliyoruzz hoş geldin yok gidiyoruz bir çıt yok küs degilim diyorsun ... konuşmuyorsan bir sebebi vardır ama küs degilim diyorsun işte farkın bu ... !!!
yok ya sevılıyosun sende bılıyosun takılıyorum ıste
burda değil ya. faceden okadar mesaj attım. 1 tane cevap verdın. ciddi ciddi bukadar kızman abartı .ozur dıledım istersen sil beni ama yapabileceğim bişey yok. al sende benım sapkasız halımı paylaş nolcak
burda değil ya. faceden okadar mesaj attım. 1 tane cevap verdın. ciddi ciddi bukadar kızman abartı .ozur dıledım istersen sil beni ama yapabileceğim bişey yok. al sende benım sapkasız halımı paylaş nolcak
ha faceyı mı dedı
evet ertugrula da cevap vermıyorum cunku faceyı actıgm yok maxıye bakıp cıkıyorum
sabah arkadasın derdı vardı ona msj attm o ara sana da cevap yazdım zaten akif
sonra bakmadım bıle msjlara
uzatan bırı olsaydım msjımda da dedım sana uzatp kızamam sana okadar bsey yok tamam barıstık dıye
ama sen anlamamıssın sanırım ne demek ıstedıgımı orda
tamam Tuba.
bak ben kımseyı kıramam kolay kolay
senı o gün uyarırken bıle gülerek uyardım cunku kızamam kırılırsın dıye
ama sen farkedemedın
sıldın gttı tamam eyvallah
ertesı gün yne aynı sey olunca kızdım
ama dedım uzatmam zaten cunku sevdgım kardeslerımden bırısısın
lojmandayım ısıme gelmıy faceyı acmak maxıye bakp cıkıyorum
belkı gunde bı kere bakıyorum
oyuzden cevap veremıyorum msjlarıma
bırıkmıs sekılde dönuyorum
bı sorun yok yanı
dakka bası özür dılemene gerek yok
boşver kardeşim takma aynısı benim başımdanda geçti daha ne oldugunu ne söylediğimi bilmiyorum bana sayğısızlık yaptın diyip benimlede konuşmuyor boşver
bilmiyorum usta sen nasıl diyorsan öle olsun da bende bulundugun ortandaki bütün herkezle konuşmassam yapamıyorum olmuyor sinir krizlerine giriyorum bunu evdekiler iyi biliyorlar...
farklıyım evet çünkü sıradan olmayı sevmiyorum bunu kendini beğenmişlik olarak algılama.ayrıca hiç kimseyle bir sorunum yok hoşgeldin diyen herkese cevap vermişimdir,vermediğim varsa gözden kaçtığındandır ertuğrul bence sen üstüne çok fazla alınıyorsun bazı şeyleri.
----------Eklendi @ 01:16:31 ---------- Yazıldı @ 01:15:45 ----------
bilmiyorum usta sen nasıl diyorsan öle olsun da bende bulundugun ortandaki bütün herkezle konuşmassam yapamıyorum olmuyor sinir krizlerine giriyorum bunu evdekiler iyi biliyorlar...
tamam arkadaslar ısteyen sılsın benı bu saatten sonra kımsenın nazını cekmıycem madem değiştim
ben kendımı bılıyorum
ama siz tanıyamamıssınız
tesekkür ederım hepınıze
iyi geceler
bi dakika burda benim devreye girmem gerekecek tuba izin verirse eğer
abla dur ya ben öle bişi demek istemedim benim demek istediğim şeyler işlerin vardır gibisinden yani her zaman bizim mesajlarımıza cevap veremessin demi haliyle zaman la değişiklikler olacak işler artacak belli farklılık var olacak sadece bu asıl ben özür dilerim tam ifade etmedigim için ya... yapma böleetamam arkadaslar ısteyen sılsın benı bu saatten sonra kımsenın nazını cekmıycem madem değiştim
ben kendımı bılıyorum
ama siz tanıyamamıssınız
tesekkür ederım hepınıze
iyi geceler
kan çıkacaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?