Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sabah işe gidecem hadi hepinize iyi geceler cümleten :) sabah 6 30 da kalkmak ölüüm |-)

greenmile

greenmile

Üye

sen yada bir başkası ne fark eder ki ben barışmak için yapmadıgım şebeklik kalmadı artık yapacagım bişi de yok nasıl nasıl istiyorsan öle

ben olduğumu biliyorum ama sen içini rahat tut kimseyle küs değilim

Elektr0

Elektr0

Üye
konu dışı 'na yada gereksizler'e konu açmadım sadece aslında yapsamıydım yaa :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar enver kendine ban atmış :hmmm 91 gün

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
Elektr0

Elektr0

Üye

ben olduğumu biliyorum ama sen içini rahat tut kimseyle küs değilim

farklısın sen bende senden farklıyım ne oluyor biliyorum ama sen benim ben senin karşına çıkıyorum ... insan bir der demi !!!

greenmile

greenmile

Üye

farklısın sen bende senden farklıyım ne oluyor biliyorum ama sen benim ben senin karşına çıkıyorum ... insan bir der demi !!!

farklısın derken? Ne dememi bekliyorsun ki? Benim ne seninle ne onunla ne de bir başkasıyla hiçbir problemim yok ki

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
neden sustunuz

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
okadar mesaj attım ınsan bırıne cevap verır Tuba. bukadar mı yanı . kuçucuk seyı aldın nerelere çıkardın sağol
ne alaka cepten baglanıyorum sayfa gec yüklenıyo=/hosgeldın dedım ya ancak buna mı alındın

Elektr0

Elektr0

Üye

farklısın derken? Ne dememi bekliyorsun ki? Benim ne seninle ne onunla ne de bir başkasıyla hiçbir problemim yok ki
yaff bu forumda senden farklısı yok heri yeme beni şimdi farklısın derken konuşmuyorsun cevap vermiyorsun oyunlarda çok ciddi oyun oynuyorsun sonra küs degilim diyorsun ... geliyoruzz hoş geldin yok gidiyoruz bir çıt yok küs degilim diyorsun ... konuşmuyorsan bir sebebi vardır ama küs degilim diyorsun işte farkın bu ... !!!

----------Eklendi @ 01:12:47 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ----------

okadar mesaj attım ınsan bırıne cevap verır Tuba. bukadar mı yanı . kuçucuk seyı aldın nerelere çıkardın sağol
ya Patron tek sana degil ya bana da cevap verimiyor :D kerpeten kullanıyorum konuşmak için :d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0

Üst Alt