greenmile
Üye
senimi tercih etseydi yani
yoo vardi bide malum su bnm alanyadakine inat gerseye gulme gbi bi sey oldu ona inat gulumsuyorum dedim alskanlk yapti .deray bu smiley yapma hastalığı sanada tubadanmi bulaştı
bas psikopatvar tabi ben mesela
bilmem kiibeni kıza tercih mi ettin sağol kardeşimhoşbulduk tanışıyoz mu
işim bitti o yüzden galibaşuanda elin işte gözün oynaşta tuğ
kac saat oldu .dgeldik ama burdayız işte
bu smiley ler yazılar o yüzden kaynaklanıyor demekkienerji icecegi:aspirin gbi tadi var ama sevmiyom cook :
votkayla karıştırınca güzel oluyomuş.denemek lazım bigün :denerji icecegi:aspirin gbi tadi var ama sevmiyom cook :
faceye içerken bir foto atenerji icecegi:aspirin gbi tadi var ama sevmiyom cook :
bas psikopat
----------Eklendi @ 04:32:43 ---------- Yazıldı @ 04:32:19 ----------
bilmem kii
işim bitti o yüzden galiba
bekliyorumbeklenmek güzeldir bekle
kac saat oldu .d
bekliyorum
öle iştee Abim ..
sen dene yasiyosan bizde denerizvotkayla karıştırınca güzel oluyomuş.denemek lazım bigün :d
ben çok uysal durgun mülahim biriyim yanlışınız varburda 2 bayan aşk yaşıyordu ordan çıkarak mı seni mi tercih etseydi dedin
bu kadar düşünecek ne var yahu rahat olöle iştee Abim ..
hadi ordan navigasyon die bsey var[/B]yolu bulamadım----------Eklendi @ 04:35:42 ---------- Yazıldı @ 04:35:17 ----------[beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum
ayy kanadin eksikben çok uysal durgun mülahim biriyim yanlışınız varburda 2 bayan aşk yaşıyordu ordan çıkarak mı seni mi tercih etseydi dedin
benŞu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir)
- --------
- saka®yalı_54
- Tuba_erva+
- 'Enver'+
- Pondusss+
- 'Lorelai+
bilmiyorum kimmiş onlar
----------Eklendi @ 04:36:51 ---------- Yazıldı @ 04:36:06 ----------
bu kadar düşünecek ne var yahu rahat ol
hadi ordan navigasyon die bsey var
ayy kanadin eksik
pcmde rahat 250 resmim varfaceye içerken bir foto atbakalım bildirim yağmuruna tutalım ablaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?