Tuba.Erva
Üye
Asiliyorlar mi tubayavalla hasta hakli diye bisey var ben gelsem tuba olcsun tansiyonu mu desem olmucak mi yani.d
seeelammmmlaaarrr
yapan cıkar merak etme
olmadı ortada bayıl bılınen numaradır ama hep ise yarar
seeelammmmlaaarrr
bosver ustune gitmeŞu misafir neden üye olmuyor
hosgeldinseeelammmmlaaarrr
kandırmaya gerek yok direk şikayet dilekçesi yazıyorum dediğim zaman hepsi tutuşuyor zaten biraz da sinirli görünüp bağırınca ....
peki onu affediyorumbosver ustune gitme----------Eklendi @ 02:39:28 ---------- Yazıldı @ 02:39:06 ---------- hosgeldin
bende uye olmasi taraftariyim ama su gecenki cocuk gibi bisi cikar now forever miydi neydi sinirim bozulsun istemedimpeki onu affediyorum
bızde nye olmuyo yaaarada bashekımın odası nerde dıyolar güya sıkayet etcekler2.kat hemen sagda dıyodukaklıma gelmsken bı hasta gereksız tartsma cıkarmıstısonra sol elinin ısaret parmagını kaldırıp şöyle demıstıSizi malıye bakanına sıkayet etcem
NowOrNewerbende uye olmasi taraftariyim ama su gecenki cocuk gibi bisi cikar now forever miydi neydi sinirim bozulsun istemedim
bide ismini mi ezberledin :dNowOrNewer
anlamadınmı
bızde nye olmuyo yaa
arada bashekımın odası nerde dıyolar güya sıkayet etcekler
2.kat hemen sagda dıyoduk
aklıma gelmsken bı hasta gereksız tartsma cıkarmıstı
sonra sol elinin ısaret parmagını kaldırıp şöyle demıstı
Sizi malıye bakanına sıkayet etcem
abi su hemsire konusunu kapatalim ya da ben cikiyim valla kotu olym bak anilarim depresiyoHemsireler boyledir hastaya karsi baska,bashekimin onunde baska.d
şaka di mi bu??
abi su hemsire konusunu kapatalim ya da ben cikiyim valla kotu olym bak anilarim depresiyo
sadece hatırlıyorum. Birisi daha vardı. Bi kelime kürtçe söyleyip duruyordu. Krdohasan mı neydibide ismini mi ezberledin :d
haha maliye bakanıvalla o kandırma kişinin yeteneğine bağlı bende işe yarıyor gittiğim her yerde (özellikle devlet dairelerinde) ortada bi aksilik varsa ve bu görevliden kaynaklıysa curcunayı kopartırım hepsi tutuşuyor başhekim işi çözemez ki git bakayım sağlık bakanlığına hemen müfettiş geliyor ben benim eski aile hekimime yaptım ben sana bakamam dedi verdim dilekçeyi gönderdim sonra doktor hanım ortalıktan kayboldu tayinini çıkartmışlar yaptım yani ptt'de de bi olay geldi orda da yaptım hakkımsa sonuna kadar ararım gerekn her şeyi yaparım kim olursa olsun anneme ve arkadaşlarına da dedim bunu ben gerekirse bu tarz bi olay olursa buraya da tutanak tuttururum kim olursa olsun hakkımı ararım dedim ona göre yaniii yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?