Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Elektr0

Üye
Ömrümüzü yedi o doktorlar
yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişman

minoo

Üye
Bu gece İngilizce konuşasım var. Çok saçma

minoo

Üye

yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişman

Harbiden yani tıp okumuş kadar olduk sayelerinde

abla benim hiç yok tüm ailem ben küçükken trafik kazasında yaşamını yitirmiş
gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlat

Tepkiler: Mareşal

minoo

Üye

Az önce bi konuya birisi bir şey yazmış yardım istemiş. Başka biri de şurda şurda bulabilirsin demiş. Ona cevap olarak ''Yes, you can'' diyesim geldi Delirdim galiba I'm crazy!!

Tepkiler: Elektr0

Mareşal

Üye
gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlat

sağol ablacım
numarayı istedim valla abla yaa patladım bugün seviyorum uleenn dedim
yok okadarda değilde tanışmak tanımak istiyorum dedim

Elektr0

Üye

estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam
Dostum olaya iyi tarafından bak şimdi ben bayram namazını kılcam dogru köye çünkü iş var çörek dağtılacak ahh şu bizim köyün gelenekleri yok mu öldürür valla

ben yatıore herkese iyi bayramlarrr