Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: [/COLOR] Öldüm gülmekten bee tam kahvemi yudumlamıştım Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye Elektr0' Alıntı: vayy Onur bizi neden insandan saymıyorsun ... bizde bir aileyizz MaxiAile Genişletmek için tıkla ... estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam
Elektr0' Alıntı: vayy Onur bizi neden insandan saymıyorsun ... bizde bir aileyizz MaxiAile Genişletmek için tıkla ... estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: yrın bayram uyuyun genşler Genişletmek için tıkla ... oguz sen yat.d bayram namazi diye bsey var.d
Oguzc@N' Alıntı: yrın bayram uyuyun genşler Genişletmek için tıkla ... oguz sen yat.d bayram namazi diye bsey var.d
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: oguz sen yat.d bayram namazi diye bsey var.d Genişletmek için tıkla ... Oruç tutan lar gidio oraya
Tuba_erva' Alıntı: oguz sen yat.d bayram namazi diye bsey var.d Genişletmek için tıkla ... Oruç tutan lar gidio oraya
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: yoktum o zaman. mesaj yazıp dizi izlemeye gittim Genişletmek için tıkla ... yaramazlıkta Son Nokta ne dizisiymiş bu saatte Show TV de doktorlar vardır kesin
Pondusss' Alıntı: yoktum o zaman. mesaj yazıp dizi izlemeye gittim Genişletmek için tıkla ... yaramazlıkta Son Nokta ne dizisiymiş bu saatte Show TV de doktorlar vardır kesin
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Ooh! Fine, thanks. And you? Genişletmek için tıkla ... and demene gerek yok. Pratik ol biraz
minoo' Alıntı: Ooh! Fine, thanks. And you? Genişletmek için tıkla ... and demene gerek yok. Pratik ol biraz
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: Oruç tutan lar gidio oraya Genişletmek için tıkla ... haaa sen dger tayfadandn dogru.d
Oguzc@N' Alıntı: Oruç tutan lar gidio oraya Genişletmek için tıkla ... haaa sen dger tayfadandn dogru.d
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Ooh! Fine, thanks. And you? Genişletmek için tıkla ... saol kardeşcan Allah'a çok şükür bende iyim
minoo' Alıntı: Ooh! Fine, thanks. And you? Genişletmek için tıkla ... saol kardeşcan Allah'a çok şükür bende iyim
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: yaramazlıkta Son Nokta ne dizisiymiş bu saatte Show TV de doktorlar vardır kesin Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: yaramazlıkta Son Nokta ne dizisiymiş bu saatte Show TV de doktorlar vardır kesin Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: haaa sen dger tayfadandn dogru.d Genişletmek için tıkla ... Ne tayfası çaşışıodum tıutamadım yoksa geçen yıl tuttum
Tuba_erva' Alıntı: haaa sen dger tayfadandn dogru.d Genişletmek için tıkla ... Ne tayfası çaşışıodum tıutamadım yoksa geçen yıl tuttum
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: saol kardeşcan Allah'a çok şükür bende iyim Genişletmek için tıkla ... dostum azizim thanks de bari
Elektr0' Alıntı: saol kardeşcan Allah'a çok şükür bende iyim Genişletmek için tıkla ... dostum azizim thanks de bari
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam Genişletmek için tıkla ... bosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sende en azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn
Mareşal' Alıntı: estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam Genişletmek için tıkla ... bosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sende en azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn
minoo Üye Pondusss' Alıntı: and demene gerek yok. Pratik ol biraz Genişletmek için tıkla ... ''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi ----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ---------- Tuba_erva' Alıntı: haaa sen dger tayfadandn dogru.d Genişletmek için tıkla ... Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi
Pondusss' Alıntı: and demene gerek yok. Pratik ol biraz Genişletmek için tıkla ... ''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi ----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ---------- Tuba_erva' Alıntı: haaa sen dger tayfadandn dogru.d Genişletmek için tıkla ... Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi