greenmile Üye ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... dedim noluyoz sorun değil
ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... dedim noluyoz sorun değil
Elektr0 Üye ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... abi yaa ürktüm bir an için .. önemli degil Allah acil şifalar versin sana
ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... abi yaa ürktüm bir an için .. önemli degil Allah acil şifalar versin sana
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Teşekkür ederim Akif Alışveriş merkezine parmak arası terlikle gireni gördüm Genişletmek için tıkla ... bende bankaya girdim şak şak şak
'Lorelai' Alıntı: Teşekkür ederim Akif Alışveriş merkezine parmak arası terlikle gireni gördüm Genişletmek için tıkla ... bende bankaya girdim şak şak şak
Tuba.Erva Üye ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... : iyi geceler.gecmis olsun ----------Eklendi @ 02:27:18 ---------- Yazıldı @ 02:26:30 ---------- greenmile' Alıntı: sen iğreneceksin diye çizme giyerler hanfendi Genişletmek için tıkla ... olur: benden önemli mi
ChavRash' Alıntı: Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... : iyi geceler.gecmis olsun ----------Eklendi @ 02:27:18 ---------- Yazıldı @ 02:26:30 ---------- greenmile' Alıntı: sen iğreneceksin diye çizme giyerler hanfendi Genişletmek için tıkla ... olur: benden önemli mi
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: : iyi geceler.gecmis olsun ----------Eklendi @ 02:27:18 ---------- Yazıldı @ 02:26:30 ---------- olur: benden önemli mi Genişletmek için tıkla ... evet önemli
Tuba_erva' Alıntı: : iyi geceler.gecmis olsun ----------Eklendi @ 02:27:18 ---------- Yazıldı @ 02:26:30 ---------- olur: benden önemli mi Genişletmek için tıkla ... evet önemli
Elektr0 Üye Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) Elektr0 Sehriyar+ -YARINIYOK-+ NowOrNewer greenmile+ Nadide ablacım hoş geldin...
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) Elektr0 Sehriyar+ -YARINIYOK-+ NowOrNewer greenmile+ Nadide ablacım hoş geldin...
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Çok korktum Ayy Murat Neyse ayak konusu beni baydı Genişletmek için tıkla ... ayak kokusu anladım ya
'Lorelai' Alıntı: Çok korktum Ayy Murat Neyse ayak konusu beni baydı Genişletmek için tıkla ... ayak kokusu anladım ya
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: hiiii o senin düsüncen: Genişletmek için tıkla ... kime sorsan öyle der 'Lorelai' Alıntı: Çok korktum Ayy Murat Neyse ayak konusu beni baydı Genişletmek için tıkla ... her ayak kokmaz hemen bi kontrol ediyorum ohhh mis:d ----------Eklendi @ 02:31:29 ---------- Yazıldı @ 02:31:02 ---------- Sehriyar' Alıntı: ayak kokusu anladım ya Genişletmek için tıkla ... bende öyle anladım ve düzeltmiyorum mesajımı
Tuba_erva' Alıntı: hiiii o senin düsüncen: Genişletmek için tıkla ... kime sorsan öyle der 'Lorelai' Alıntı: Çok korktum Ayy Murat Neyse ayak konusu beni baydı Genişletmek için tıkla ... her ayak kokmaz hemen bi kontrol ediyorum ohhh mis:d ----------Eklendi @ 02:31:29 ---------- Yazıldı @ 02:31:02 ---------- Sehriyar' Alıntı: ayak kokusu anladım ya Genişletmek için tıkla ... bende öyle anladım ve düzeltmiyorum mesajımı
Tuba.Erva Üye su sizce yakisiklimiyim konusu hala yasiyomus ya hit yapti: bende accam.p ----------Eklendi @ 02:32:24 ---------- Yazıldı @ 02:31:59 ---------- greenmile' Alıntı: kime sorsan öyle derher ayak kokmaz hemen bi kontrol ediyorum ohhh mis:d----------Eklendi @ 02:31:29 ---------- Yazıldı @ 02:31:02 ----------bende öyle anladım ve düzeltmiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... demez.p
su sizce yakisiklimiyim konusu hala yasiyomus ya hit yapti: bende accam.p ----------Eklendi @ 02:32:24 ---------- Yazıldı @ 02:31:59 ---------- greenmile' Alıntı: kime sorsan öyle derher ayak kokmaz hemen bi kontrol ediyorum ohhh mis:d----------Eklendi @ 02:31:29 ---------- Yazıldı @ 02:31:02 ----------bende öyle anladım ve düzeltmiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... demez.p
Tuba.Erva Üye NowOrNewer' Alıntı: Sen bağyan değilmisin bağcım. Genişletmek için tıkla ... ben mi.yok bagyan degilim
NowOrNewer' Alıntı: Sen bağyan değilmisin bağcım. Genişletmek için tıkla ... ben mi.yok bagyan degilim
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: su sizce yakisiklimiyim konusu hala yasiyomus ya hit yapti: bende accam.p ----------Eklendi @ 02:32:24 ---------- Yazıldı @ 02:31:59 ---------- demez.p Genişletmek için tıkla ... hadi oradan ----------Eklendi @ 02:35:33 ---------- Yazıldı @ 02:34:33 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ayak konusu diyorum ,millet ayak kokusu anlıyor Ayy Murat Genişletmek için tıkla ... ayak kokusu bence çok güzel burun açıcı,ayağı geçtim hele çorap
Tuba_erva' Alıntı: su sizce yakisiklimiyim konusu hala yasiyomus ya hit yapti: bende accam.p ----------Eklendi @ 02:32:24 ---------- Yazıldı @ 02:31:59 ---------- demez.p Genişletmek için tıkla ... hadi oradan ----------Eklendi @ 02:35:33 ---------- Yazıldı @ 02:34:33 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ayak konusu diyorum ,millet ayak kokusu anlıyor Ayy Murat Genişletmek için tıkla ... ayak kokusu bence çok güzel burun açıcı,ayağı geçtim hele çorap