Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

o da güzel hoşgeldin akif----------Eklendi @ 02:00:43 ---------- Yazıldı @ 02:00:16 ----------ciddi misin o niye o
sevmiyorum.genelde spor giyiyor hep gunluk hayatta.sonra özel bi gunde topuklularla tuhaf oluyorum.sevmiyorum ya yakistiramiyorum kendime hep rahat takildgm icn

şaşırdım size kızlar ayakkabı takıntınız yok terlik4ever

'Lorelai

Üye
valla gymek zorunda kaliyosun bazen.aynen cok sinir bozucu.d
Aslında merak etmiyor da değilim hani İlk deneyimim felaketle sonuçlandı Yopuklu ayakkabıyı giyip dört merdiven basamağından atlamaya çalıştım Hatta atladım

şaşırdım size kızlar ayakkabı takıntınız yok terlik4ever
okadarda degil

----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ----------

Aslında merak etmiyor da değilim hani İlk deneyimim felaketle sonuçlandı Yopuklu ayakkabıyı giyip dört merdiven basamağından atlamaya çalıştım Hatta atladım
sesli güldum: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:

akif nasılsın kardeş iyi gibi durmuyosun?

'Lorelai

Üye
Ben terlik giyen erkeklerden tiksiniyorum

okadarda degil

----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ----------

sesli güldum: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:

reziller elalemin kızları nasıl yürüyor

----------Eklendi @ 02:06:57 ---------- Yazıldı @ 02:06:41 ----------

Ben terlik giyen erkeklerden tiksiniyorum

parmak arası

----------Eklendi @ 02:07:15 ---------- Yazıldı @ 02:06:57 ----------

H.Bulduk selamlar

ve aleyküm selam

reziller elalemin kızları nasıl yürüyor----------Eklendi @ 02:06:57 ---------- Yazıldı @ 02:06:41 ----------parmak arası ----------Eklendi @ 02:07:15 ---------- Yazıldı @ 02:06:57 ----------ve aleyküm selam
ya bende yürüyorum o 4sene önce olan bisey.d smdi gyp dolasiyorum rahat ama sevmiyorumm.sporun yerini tutamaz:

Tepkiler: greenmile

ChavRash

Emekli Yönetici
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.

Murat, dostum imzan kural dışı

'Lorelai

Üye
okadarda degil----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ---------- sesli güldum: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:
Ayy topuğu kırılanlarla fena uğraştım Hocanın kırılmıştı Japon yapıştırıcısı var diye evin önüne getirdim Yokmuş diyip gönderdim Çok zevkli Murat parmak arası da olsa yakışmıyor erkeğe

Tepkiler: greenmile
Yenı kartal meydanından geldım panayır gıbı bıse vardı