'Patron Üye coldman41' Alıntı: sen muratle ertuğrula diyeceğine pelinle barışın ne kavgası şu 3 günlük dünyada Genişletmek için tıkla ... okim ?
coldman41' Alıntı: sen muratle ertuğrula diyeceğine pelinle barışın ne kavgası şu 3 günlük dünyada Genişletmek için tıkla ... okim ?
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: ben o günde yapılanın doğru olmadığını söyledim burda ve vazgeçtim.Akifle olayın beni ilgilendirmiyor----------Eklendi @ 03:23:44 ---------- Yazıldı @ 03:23:21 ----------sen bu saatte ne arıyosun ki burda Genişletmek için tıkla ... ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d
greenmile' Alıntı: ben o günde yapılanın doğru olmadığını söyledim burda ve vazgeçtim.Akifle olayın beni ilgilendirmiyor----------Eklendi @ 03:23:44 ---------- Yazıldı @ 03:23:21 ----------sen bu saatte ne arıyosun ki burda Genişletmek için tıkla ... ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d Genişletmek için tıkla ... he git .d şaka la şaka iyi böyle arada çık çık gel
Tuba_erva' Alıntı: ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d Genişletmek için tıkla ... he git .d şaka la şaka iyi böyle arada çık çık gel
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: ben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim Genişletmek için tıkla ... Benı aradı geçen dedım bu kım Tuba_erva' Alıntı: cook mersi.d Genişletmek için tıkla ... buarada nasıl ınternet hızlımı cepnetten
Pondusss' Alıntı: ben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim Genişletmek için tıkla ... Benı aradı geçen dedım bu kım Tuba_erva' Alıntı: cook mersi.d Genişletmek için tıkla ... buarada nasıl ınternet hızlımı cepnetten
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: ben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: ben daha tuba ablanın sesini duymadığım için yorum yapamıyorum. Tamam kavga meselesini kapatalim Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d Genişletmek için tıkla ... gitme
Tuba_erva' Alıntı: ya sahur yaptm uykum gelmiyo mobil bakaym dedm.gdm mi.d Genişletmek için tıkla ... gitme
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: nereye gidenlere söylüyorum. Çoook uzağa Genişletmek için tıkla ... yani?
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: nese benbı sahur ypıyım ıyı gecler Genişletmek için tıkla ... bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- 'Patron' Alıntı: yani? Genişletmek için tıkla ... uzatmayın
pelın_' Alıntı: nese benbı sahur ypıyım ıyı gecler Genişletmek için tıkla ... bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- 'Patron' Alıntı: yani? Genişletmek için tıkla ... uzatmayın
Tuba.Erva Üye 'Patron' Alıntı: Benı aradı geçen dedım bu kım buarada nasıl ınternet hızlımı cepnetten Genişletmek için tıkla ... hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.))
'Patron' Alıntı: Benı aradı geçen dedım bu kım buarada nasıl ınternet hızlımı cepnetten Genişletmek için tıkla ... hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.))
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: he git .d şaka la şaka iyi böyle arada çık çık gel Genişletmek için tıkla ... olar.))
greenmile' Alıntı: he git .d şaka la şaka iyi böyle arada çık çık gel Genişletmek için tıkla ... olar.))
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.)) Genişletmek için tıkla ... arada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlı
Tuba_erva' Alıntı: hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.)) Genişletmek için tıkla ... arada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlı
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: pelinle akif olayı bilmiyorum ben o sıra elektroya odaklanmış haldeydim Genişletmek için tıkla ... tamam sizin elektroyla aranızda bir şey kalmadı sıra pelinle akifte 'Patron' Alıntı: okim ? Genişletmek için tıkla ... uzatma akif boşver özür dile ve barışın hadi pelın_' Alıntı: nese benbı sahur ypıyım ıyı gecler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Pondusss' Alıntı: bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- uzatmayın Genişletmek için tıkla ... sen nasıl istersen kardeşim
greenmile' Alıntı: pelinle akif olayı bilmiyorum ben o sıra elektroya odaklanmış haldeydim Genişletmek için tıkla ... tamam sizin elektroyla aranızda bir şey kalmadı sıra pelinle akifte 'Patron' Alıntı: okim ? Genişletmek için tıkla ... uzatma akif boşver özür dile ve barışın hadi pelın_' Alıntı: nese benbı sahur ypıyım ıyı gecler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Pondusss' Alıntı: bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- uzatmayın Genişletmek için tıkla ... sen nasıl istersen kardeşim
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: arada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlı Genişletmek için tıkla ... tahmn ediyorum.ama kamera acamadm yaaa msnde pöff
Pondusss' Alıntı: arada annemin turkcell'inden giriyorum. Çok hızlı Genişletmek için tıkla ... tahmn ediyorum.ama kamera acamadm yaaa msnde pöff
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- uzatmayın Genişletmek için tıkla ... naber Tuba_erva' Alıntı: hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.)) Genişletmek için tıkla ... o bide 5 gb ya akarsın ya iyimiş valla.. Tuba_erva' Alıntı: olar.)) Genişletmek için tıkla ... gel gel her gece gel. konuscak adam az ya burda beklerız
Pondusss' Alıntı: bye ----------Eklendi @ 03:26:55 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ---------- uzatmayın Genişletmek için tıkla ... naber Tuba_erva' Alıntı: hizli yaa hatta turkceli yapmadm daha aveada kotam var btnce yaparm dedim.avea bukadar hizliysa turkceli dusunemiyorum.)) Genişletmek için tıkla ... o bide 5 gb ya akarsın ya iyimiş valla.. Tuba_erva' Alıntı: olar.)) Genişletmek için tıkla ... gel gel her gece gel. konuscak adam az ya burda beklerız