Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

EroL

Emekli Yönetici
bi sen. bi ben

Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz

EroL

Emekli Yönetici
İKİ SATIRLIK ADAMLARI MUSALLAT ETTİK ÖMRÜMÜZE semih tam üstüne verdin şarkıyı. ama dibe vurmadık! vurmayacamda. çok şey değişecek. tarihi geçin kayıtlara.

EroL

Emekli Yönetici
bazen dostum sandıkların arkandan vurur semih sende oldumu? ağzından laf alır, bunu sana kullanırlar. hiç beklemediğin biri yapar bunu. şaşırırsın

Tam adamını buldun.Sırtım bıçak darbeleriyle kan kırmızısı arkadaşım..

EroL

Emekli Yönetici
kardeş napacaz bu kişiliksizleri?

Allah'a havale..İyi niyet her zaman suistimal edilir..Kural budur arkadaşım..Ama ben Allah ın adaletine olan güvenimi hiç sarsmadım..Hesaplaşma günüme bıraktım hepsini,herkesi...

EroL

Emekli Yönetici
muhakkak adalet yerini bulacak. ama eğer benim canımı yakanın canı yanmazsa benim yine canım yanar. çok doğru söylüyosun iyi niyet hep suistimal edilir. ama insanın bazen zoruna gidiyor be... olmadık şeyler için kalp kırıyolar, insan satıyolar....

'...Allah sabredenlerle beraberdir...'

EroL

Emekli Yönetici
eğer sen elini kolunu sallarsan ve allaha emanet edersen olmaz kardeş. Eğer sana bi haksızlık yapılmışsa, bunu ortaya çıkarmaya uğraşmalısın. allah sana o yolda yardım eder. ama hiç bişey yapmazsan kaybedersin, bi söz vardı şimdi aklımda yok, zalime boyun eğen...... gibi bişeydi

Yumuşak Başlı İsem Sanma Uysal Koyunum
Kesilir Belki Fakat Çekmeye Gelmez Boynum

Praetor

Emekli Yönetici
Merhabalar arkadaşlar.

Bu arada yukarıdaki muhabbete bir ek yapayım:

Hakkını aramayan, hakkıyla birlikte şerefini de kaybeder.
Hz. Ali.

Praetor

Emekli Yönetici
Hayır ola?