Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

kim dövüşcek ya kaçırdım orasını

Kavga cahil milletlerin erkeklik göstergesinden başka bişiy değil

Bide şu var kavga etmeyi aşırı isteyen tipler kavga etmeyide bilmiyo anca dayak yiyo

haha biliyorum o tipleri kavga başlana kadar artistlik yapar birşey zannederisin başladığın bi bakarsın arkasına bile bakmadan kaçıyo

Elektr0

Üye
sevin gençlik sevmeyi öğrenin sevği en büyük silahtır ..illa birini vurmak istiyorsan sevğinnnle vur... öle bir uykum geldiki yaa ben gidiom hadi hayırLı gece.ler

haha biliyorum o tipleri kavga başlana kadar artistlik yapar birşey zannederisin başladığın bi bakarsın arkasına bile bakmadan kaçıyo
Yada arkasına güvenen tipler okulda reis olduğu sananlar 4 yıllık lise hayatımda anca gider koydum onlara yılın başında erkekseler sonlara doğru kedi oluyolar herşeyin özü hızlı düşünüp uygulamakta her nerde ne şekilde ne yapıyorsan hızlı düşün uygula bu kadar basit

bu cümleden bi şey anlamadim. Nokta vs koyarak tekrar yazar mısın??

mesale ben çok taekwon-do maçına çıktım ondada aynı şey var sürekli dikkatli ve hızlı olmalısın yoksa maçı kaybedersin

----------Eklendi @ 05:22:35 ---------- Yazıldı @ 05:22:04 ----------

sevin gençlik sevmeyi öğrenin sevği en büyük silahtır ..illa birini vurmak istiyorsan sevğinnnle vur... öle bir uykum geldiki yaa ben gidiom hadi hayırLı gece.ler

herkese yarın inşallah görüşürüz