Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: afiyet olsun inş. kardeşim bende tel. c6-01 ile değiştirsemmi diye düşünüyrum Genişletmek için tıkla ... hangi telefonu??
coldman41' Alıntı: afiyet olsun inş. kardeşim bende tel. c6-01 ile değiştirsemmi diye düşünüyrum Genişletmek için tıkla ... hangi telefonu??
coldman41 Üye Sehriyar' Alıntı: milyonlarca uye var bikac yuz tane alsam kimsenin haberi olmaz diye dusunuyo heralde Genişletmek için tıkla ... düşünce iyi bendemi kursam ne
Sehriyar' Alıntı: milyonlarca uye var bikac yuz tane alsam kimsenin haberi olmaz diye dusunuyo heralde Genişletmek için tıkla ... düşünce iyi bendemi kursam ne
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: oho 15 gun once kurdumda oğuz bugun hatrılattı arkadşlara soledm geldıler taklıyroz çok eğlencelı Genişletmek için tıkla ...
'Patron' Alıntı: oho 15 gun once kurdumda oğuz bugun hatrılattı arkadşlara soledm geldıler taklıyroz çok eğlencelı Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: hangi telefonu?? Genişletmek için tıkla ... 5800 xm c6 cfw var ----------Eklendi @ 03:40:55 ---------- Yazıldı @ 03:40:18 ---------- 'Patron' Alıntı: ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler patron
Pondusss' Alıntı: hangi telefonu?? Genişletmek için tıkla ... 5800 xm c6 cfw var ----------Eklendi @ 03:40:55 ---------- Yazıldı @ 03:40:18 ---------- 'Patron' Alıntı: ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler patron
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ..
'Patron' Alıntı: ben bı sahura gidiyorum sonra yatarım herkese iyi gecler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ..
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: 5800 xm c6 cfw var----------Eklendi @ 03:40:55 ---------- Yazıldı @ 03:40:18 ----------iyi geceler patron Genişletmek için tıkla ... hiç durma bence GÜLE güle patron
coldman41' Alıntı: 5800 xm c6 cfw var----------Eklendi @ 03:40:55 ---------- Yazıldı @ 03:40:18 ----------iyi geceler patron Genişletmek için tıkla ... hiç durma bence GÜLE güle patron
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: bende cikayim.hayirli geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım .. ----------Eklendi @ 03:47:20 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende cikiyorum iyi uykular arkadaslar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim.. ----------Eklendi @ 03:47:36 ---------- Yazıldı @ 03:47:20 ---------- coldman41' Alıntı: ben bi 'sahur' yapıp geliyorum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun .... ----------Eklendi @ 03:48:52 ---------- Yazıldı @ 03:47:36 ---------- pembeleşme varmış samsung galaxy S2'in kamerasında ya tühh güzelim telefon gitti yaa daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa
Tuba_erva' Alıntı: bende cikayim.hayirli geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım .. ----------Eklendi @ 03:47:20 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ---------- Sehriyar' Alıntı: bende cikiyorum iyi uykular arkadaslar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim.. ----------Eklendi @ 03:47:36 ---------- Yazıldı @ 03:47:20 ---------- coldman41' Alıntı: ben bi 'sahur' yapıp geliyorum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun .... ----------Eklendi @ 03:48:52 ---------- Yazıldı @ 03:47:36 ---------- pembeleşme varmış samsung galaxy S2'in kamerasında ya tühh güzelim telefon gitti yaa daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım ..----------Eklendi @ 03:47:20 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ---------- iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim..----------Eklendi @ 03:47:36 ---------- Yazıldı @ 03:47:20 ---------- afiyet olsun ....----------Eklendi @ 03:48:52 ---------- Yazıldı @ 03:47:36 ----------pembeleşme varmış samsung galaxy S2'in kamerasında ya tühh güzelim telefon gitti yaa daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa Genişletmek için tıkla ... o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyordu ----------Eklendi @ 03:54:07 ---------- Yazıldı @ 03:53:44 ---------- gidenlere bye. Afiyet olsun
Elektr0' Alıntı: iyi geceler Allah rahatlık versin ... abLacım ..----------Eklendi @ 03:47:20 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ---------- iyi geceler Allah rahatlık versin kardeşim..----------Eklendi @ 03:47:36 ---------- Yazıldı @ 03:47:20 ---------- afiyet olsun ....----------Eklendi @ 03:48:52 ---------- Yazıldı @ 03:47:36 ----------pembeleşme varmış samsung galaxy S2'in kamerasında ya tühh güzelim telefon gitti yaa daha furkan alamadan tühh görüyon mu yaa Genişletmek için tıkla ... o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyordu ----------Eklendi @ 03:54:07 ---------- Yazıldı @ 03:53:44 ---------- gidenlere bye. Afiyet olsun
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyordu ----------Eklendi @ 03:54:07 ---------- Yazıldı @ 03:53:44 ---------- gidenlere bye. Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... nasıl oltaya düştün seni çekmek için yapıyorum bütün bunları S2 ile sana yaptırılamayacak bişi yok gibi
Pondusss' Alıntı: o sorun çözüldü. Zaten gölgeli ve az ışıklı ortamlarda oluyordu ----------Eklendi @ 03:54:07 ---------- Yazıldı @ 03:53:44 ---------- gidenlere bye. Afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... nasıl oltaya düştün seni çekmek için yapıyorum bütün bunları S2 ile sana yaptırılamayacak bişi yok gibi
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: nasıl oltaya düştün seni çekmek için yapıyorum bütün bunları S2 ile sana yaptırılamayacak bişi yok gibi Genişletmek için tıkla ... bi şeyler yedim de o yüzden yoktum.
Elektr0' Alıntı: nasıl oltaya düştün seni çekmek için yapıyorum bütün bunları S2 ile sana yaptırılamayacak bişi yok gibi Genişletmek için tıkla ... bi şeyler yedim de o yüzden yoktum.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Spatacus' Alıntı: hala uyumayan varmı millet Genişletmek için tıkla ... yok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: bi şeyler yedim de o yüzden yoktum. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunhoşgeldin
Pondusss' Alıntı: bi şeyler yedim de o yüzden yoktum. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunhoşgeldin