Şehriyar Üye 'Patron' Alıntı: dostlarr artık kendı sözlüğümüz var orda özgürsüznüz! buyrun ilk kayıt olanlar 1.nesıl ben açtım herkes doluşsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yazar alımı kapalı
'Patron' Alıntı: dostlarr artık kendı sözlüğümüz var orda özgürsüznüz! buyrun ilk kayıt olanlar 1.nesıl ben açtım herkes doluşsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yazar alımı kapalı
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: ben seviyor devrik devrik cümleler kurmak Genişletmek için tıkla ... benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus
greenmile' Alıntı: ben seviyor devrik devrik cümleler kurmak Genişletmek için tıkla ... benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: yazar alımı kapalı Genişletmek için tıkla ... kapalı mı? bakıyorum hemen 1 dk
Bluetoooth Üye Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ... fenada değilmiş
Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ... fenada değilmiş
Mareşal Üye 'TUĞ'' Alıntı: tabi onur allaha emanet ol Genişletmek için tıkla ... sağol abi herkese iyi geceler
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ... haha rusların konuşması fena zaten
Pondusss' Alıntı: benim bi arkadaşım vardı. Rusya'dan gelmişti. Türkçesi de fena değildi. Bi gün şöyle dedi : Sen türkçe bilmiyor o zaman sus Genişletmek için tıkla ... haha rusların konuşması fena zaten
'Patron Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: fenada değilmiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:05:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:41 ---------- greenmile' Alıntı: haha rusların konuşması fena zaten Genişletmek için tıkla ... çok güldürüyor beni sağolsun
'TUĞ'' Alıntı: fenada değilmiş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:05:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:41 ---------- greenmile' Alıntı: haha rusların konuşması fena zaten Genişletmek için tıkla ... çok güldürüyor beni sağolsun
Şehriyar Üye Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 27 misafir) Sehriyar Pondusss+ 'Patron+ coldman41 Bluetoooth+ ----------Eklendi @ 02:06:24 ---------- Yazıldı @ 02:06:01 ---------- maşallah maşallah bu saatte bu kadar kişi
Şu anda 32 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 27 misafir) Sehriyar Pondusss+ 'Patron+ coldman41 Bluetoooth+ ----------Eklendi @ 02:06:24 ---------- Yazıldı @ 02:06:01 ---------- maşallah maşallah bu saatte bu kadar kişi
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:05:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:41 ---------- çok güldürüyor beni sağolsun Genişletmek için tıkla ... erkek mi bu arkadaşın
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:05:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:41 ---------- çok güldürüyor beni sağolsun Genişletmek için tıkla ... erkek mi bu arkadaşın
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın Genişletmek için tıkla ... patentini aldın mı ozan dava açar sana
'Patron' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın Genişletmek için tıkla ... patentini aldın mı ozan dava açar sana
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: haha rusların konuşması fena zaten Genişletmek için tıkla ... sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlar ----------Eklendi @ 02:08:29 ---------- Yazıldı @ 02:07:57 ---------- coldman41' Alıntı: tekrar ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin şampiyon
greenmile' Alıntı: haha rusların konuşması fena zaten Genişletmek için tıkla ... sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlar ----------Eklendi @ 02:08:29 ---------- Yazıldı @ 02:07:57 ---------- coldman41' Alıntı: tekrar ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin şampiyon
coldman41 Üye Sehriyar' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 02:09:04 ---------- Yazıldı @ 02:08:38 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlar ----------Eklendi @ 02:08:29 ---------- Yazıldı @ 02:07:57 ---------- hoşgeldin şampiyon Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk uzun zamandır seni göremedim burda
Sehriyar' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 02:09:04 ---------- Yazıldı @ 02:08:38 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sadace konuşmaları değil kendileride fena insanlar ----------Eklendi @ 02:08:29 ---------- Yazıldı @ 02:07:57 ---------- hoşgeldin şampiyon Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk uzun zamandır seni göremedim burda
'Patron Üye greenmile' Alıntı: patentini aldın mı ozan dava açar sana Genişletmek için tıkla ... yav ciddi bişey yok nerden çıktı dava falan maksat eğlence siz bi kayıt olun hadı ilk uyem kım kım kım
greenmile' Alıntı: patentini aldın mı ozan dava açar sana Genişletmek için tıkla ... yav ciddi bişey yok nerden çıktı dava falan maksat eğlence siz bi kayıt olun hadı ilk uyem kım kım kım
Şehriyar Üye 'Patron' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın Genişletmek için tıkla ... sehriyar denedim shryr denedim olmadı .D "shryr" adi daha önceden seçilmis. Baska bir ad seçin.
'Patron' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar uye alımı açık yav bıkaç kişi bi gelsin buralar değerlenır bakın Genişletmek için tıkla ... sehriyar denedim shryr denedim olmadı .D "shryr" adi daha önceden seçilmis. Baska bir ad seçin.