Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: inşallah barışırsınız dedim ve ağlıyorsun? Neden?? Genişletmek için tıkla ... küstü yaa
Pondusss' Alıntı: inşallah barışırsınız dedim ve ağlıyorsun? Neden?? Genişletmek için tıkla ... küstü yaa
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: aşkolsun okadar konnu açtım unutmusunbıle ya vay anasını satıyım ya Genişletmek için tıkla ... hayır abla yaa kapanmadımıydı o konu geçtiğimiz sıralarda ben pek aktif olamadım malumunuz açıpta bakmadım kapandı diye orayı demiştim ama
pelın_' Alıntı: aşkolsun okadar konnu açtım unutmusunbıle ya vay anasını satıyım ya Genişletmek için tıkla ... hayır abla yaa kapanmadımıydı o konu geçtiğimiz sıralarda ben pek aktif olamadım malumunuz açıpta bakmadım kapandı diye orayı demiştim ama
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: Benim kargalı pastalara zaafım var Genişletmek için tıkla ... sana serçe güvercin falan yollayalım o zaman
Bluetoooth' Alıntı: Benim kargalı pastalara zaafım var Genişletmek için tıkla ... sana serçe güvercin falan yollayalım o zaman
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... iyi ki senin öğrencim değilim
pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... iyi ki senin öğrencim değilim
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... 150 çeşit mi ?
pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... 150 çeşit mi ?
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... evet yapsınlarda rahat rahat oturak
pelın_' Alıntı: yok kapanmadı örnekmı ıstıyosun mesela sınıf geçme sorusu 150 çeşıt kanepe yapın 3 saat Genişletmek için tıkla ... evet yapsınlarda rahat rahat oturak
pelın_ hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar
hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... suya değmeden suda börek iyiymiş
pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... suya değmeden suda börek iyiymiş
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... o kişiyi tebrik ediyorum
pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... o kişiyi tebrik ediyorum
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: 150 çeşit mi ? Genişletmek için tıkla ... le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... ----------Eklendi @ 05:44:01 ---------- Yazıldı @ 05:43:24 ---------- pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... bak onu bende bilmiyorum ya...
eray_aksoylu' Alıntı: 150 çeşit mi ? Genişletmek için tıkla ... le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... ----------Eklendi @ 05:44:01 ---------- Yazıldı @ 05:43:24 ---------- pelın_' Alıntı: hha neden ya çok guzel gecer bızım dersler ama bak bde suda börek pısırıyorum ama börege hiç su degmıycek bunu yapan 1 kişi cıktı şimdıye kadar Genişletmek için tıkla ... bak onu bende bilmiyorum ya...
pelın_ ee bu işler öle kolay dıyıl okumasaydı bıde en guzelı bu baya sabahtan akşama kadar mantı yaptırmıstım bunlara
ee bu işler öle kolay dıyıl okumasaydı bıde en guzelı bu baya sabahtan akşama kadar mantı yaptırmıstım bunlara
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım...----------Eklendi @ 05:44:01 ---------- Yazıldı @ 05:43:24 ---------- bak onu bende bilmiyorum ya... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım...----------Eklendi @ 05:44:01 ---------- Yazıldı @ 05:43:24 ---------- bak onu bende bilmiyorum ya... Genişletmek için tıkla ...
pelın_ Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... tabı bende saftım öle sıradan seylere not verıyorumya notum çok kıttır öle kolay kolay not vermem Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... tabı bende saftım öle sıradan seylere not verıyorumya notum çok kıttır öle kolay kolay not vermem Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... Genişletmek için tıkla ... pelin abla bu sanırım sınava girmek istiyor
Elektr0' Alıntı: le ne var ki kaşar peynir zeytin , zeytin normal peynir Vs Vb 250 tane 3.5 saat te yaparım... Genişletmek için tıkla ... pelin abla bu sanırım sınava girmek istiyor
Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: Hadi yavas yavas toparlanin dukkani kapaticam Genişletmek için tıkla ... peki ----------Eklendi @ 05:45:21 ---------- Yazıldı @ 05:45:03 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: pelin abla bu sanırım sınava girmek istiyor Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: Hadi yavas yavas toparlanin dukkani kapaticam Genişletmek için tıkla ... peki ----------Eklendi @ 05:45:21 ---------- Yazıldı @ 05:45:03 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: pelin abla bu sanırım sınava girmek istiyor Genişletmek için tıkla ...