pelın_ bundan yapcam çok hosum gıttı ----------Eklendi @ 05:28:22 ---------- Yazıldı @ 05:27:42 ---------- Elektr0' Alıntı: karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim ) Genişletmek için tıkla ... pismaraşli
bundan yapcam çok hosum gıttı ----------Eklendi @ 05:28:22 ---------- Yazıldı @ 05:27:42 ---------- Elektr0' Alıntı: karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim ) Genişletmek için tıkla ... pismaraşli
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sanırım bu nasılsın demek. Iyiyim sağol. Sen nasılsın?? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin bende idare eder gibiyim hafif bir hüzün var içemde zamana bıraktım iyileştirsin diye...!!!
Pondusss' Alıntı: sanırım bu nasılsın demek. Iyiyim sağol. Sen nasılsın?? Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin bende idare eder gibiyim hafif bir hüzün var içemde zamana bıraktım iyileştirsin diye...!!!
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: bundan yapcam çok hosum gıttı Genişletmek için tıkla ... yemeyi düşünmüyorsun di mi??
pelın_' Alıntı: bundan yapcam çok hosum gıttı Genişletmek için tıkla ... yemeyi düşünmüyorsun di mi??
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim ) Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: karızmam varsaydı eğer yerlere döktün yaa .. çay'ı felan ne katıyon belki ( 1 gün lükten alabilirdim ) Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Allah iyilik versin bende idare eder gibiyim hafif bir hüzün var içemde zamana bıraktım iyileştirsin diye...!!! Genişletmek için tıkla ... neye üzüldün??
Elektr0' Alıntı: Allah iyilik versin bende idare eder gibiyim hafif bir hüzün var içemde zamana bıraktım iyileştirsin diye...!!! Genişletmek için tıkla ... neye üzüldün??
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:28:22 ---------- Yazıldı @ 05:27:42 ---------- pismaraşli Genişletmek için tıkla ... elbistan !
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 05:28:22 ---------- Yazıldı @ 05:27:42 ---------- pismaraşli Genişletmek için tıkla ... elbistan !
pelın_ tabıkıde yemek için yada show amaçlı olabılır daha karr vermedım yda sınavsorosu olabılır nebılıyım
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: bundan yapcam çok hosum gıttı Genişletmek için tıkla ... yiyebilcen mi peki
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: tabıkıde yemek için yada show amaçlı olabılır daha karr vermedım yda sınavsorosu olabılır nebılıyım Genişletmek için tıkla ... nasıl bi sınav sorusu
pelın_' Alıntı: tabıkıde yemek için yada show amaçlı olabılır daha karr vermedım yda sınavsorosu olabılır nebılıyım Genişletmek için tıkla ... nasıl bi sınav sorusu
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: tabıkıde yemek için yada show amaçlı olabılır daha karr vermedım yda sınavsorosu olabılır nebılıyım Genişletmek için tıkla ... pistanbullu
pelın_' Alıntı: tabıkıde yemek için yada show amaçlı olabılır daha karr vermedım yda sınavsorosu olabılır nebılıyım Genişletmek için tıkla ... pistanbullu
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: küstü bana ya ... Genişletmek için tıkla ... kim o büyük hatayı yapan ??
pelın_ Pondusss' Alıntı: nasıl bi sınav sorusu Genişletmek için tıkla ... bildigin pastalar konusunda bu resmı gosterıp aynısından yapcaklar tabı once ben yapcam öğretcem sonr aonlar yapcak ----------Eklendi @ 05:31:52 ---------- Yazıldı @ 05:31:34 ---------- Pondusss' Alıntı: kim o büyük hatayı yapan ?? Genişletmek için tıkla ... ben
Pondusss' Alıntı: nasıl bi sınav sorusu Genişletmek için tıkla ... bildigin pastalar konusunda bu resmı gosterıp aynısından yapcaklar tabı once ben yapcam öğretcem sonr aonlar yapcak ----------Eklendi @ 05:31:52 ---------- Yazıldı @ 05:31:34 ---------- Pondusss' Alıntı: kim o büyük hatayı yapan ?? Genişletmek için tıkla ... ben
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: sınav sorusu yaptım Genişletmek için tıkla ... sanırım bu soruyu bilemeyeceğim
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: sınav sorusu yaptım Genişletmek için tıkla ... soru ne peki? pastadaki kuşun türü ne mi xD
pelın_' Alıntı: sınav sorusu yaptım Genişletmek için tıkla ... soru ne peki? pastadaki kuşun türü ne mi xD
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: bildigin pastalar konusunda bu resmı gosterıp aynısından yapcaklar tabı once ben yapcam öğretcem sonr aonlar yapcak----------Eklendi @ 05:31:52 ---------- Yazıldı @ 05:31:34 ----------ben Genişletmek için tıkla ... neden küstün
pelın_' Alıntı: bildigin pastalar konusunda bu resmı gosterıp aynısından yapcaklar tabı once ben yapcam öğretcem sonr aonlar yapcak----------Eklendi @ 05:31:52 ---------- Yazıldı @ 05:31:34 ----------ben Genişletmek için tıkla ... neden küstün