Necmati Üye Elektr0' Alıntı: şimdiki nesil ne bilir fındığı fıstıgı Genişletmek için tıkla ... ben biliyom ya greenmile' Alıntı: va va... ----------Eklendi @ 02:52:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:36 ---------- kocaeli zonguldak mı o niye o Genişletmek için tıkla ... Yeah
Elektr0' Alıntı: şimdiki nesil ne bilir fındığı fıstıgı Genişletmek için tıkla ... ben biliyom ya greenmile' Alıntı: va va... ----------Eklendi @ 02:52:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:36 ---------- kocaeli zonguldak mı o niye o Genişletmek için tıkla ... Yeah
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: va va... ----------Eklendi @ 02:52:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:36 ---------- kocaeli zonguldak mı o niye o Genişletmek için tıkla ... Yok ya takım taraftarlarını karşılaştırıyoruz
greenmile' Alıntı: va va... ----------Eklendi @ 02:52:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:36 ---------- kocaeli zonguldak mı o niye o Genişletmek için tıkla ... Yok ya takım taraftarlarını karşılaştırıyoruz
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: abi biri seni savunuyodu biri nadide ablayı ben onu çarırım ben bunu çarırım derken şehirler arası savaş çıktı Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: abi biri seni savunuyodu biri nadide ablayı ben onu çarırım ben bunu çarırım derken şehirler arası savaş çıktı Genişletmek için tıkla ...
Sandrake Üye Pondusss' Alıntı: evvet Genişletmek için tıkla ... Övünmelisin ben sakaryalı olcam dernekte yatıp kalkarım
Pondusss' Alıntı: evvet Genişletmek için tıkla ... Övünmelisin ben sakaryalı olcam dernekte yatıp kalkarım
Mareşal Üye Castle' Alıntı: Yok ya takım taraftarlarını karşılaştırıyoruz Genişletmek için tıkla ... : ehe
Elektr0 Üye Necmati' Alıntı: ben biliyom ya Genişletmek için tıkla ... sen yeni nesil sayılmazsın ya sen eski topraksın...
Necmati' Alıntı: ben biliyom ya Genişletmek için tıkla ... sen yeni nesil sayılmazsın ya sen eski topraksın...
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: sakaryayı hiç sevmem inşallah düşecekler bu yıl tekrar Genişletmek için tıkla ... muratım seni sevdiğimi söylemiş miydim
greenmile' Alıntı: sakaryayı hiç sevmem inşallah düşecekler bu yıl tekrar Genişletmek için tıkla ... muratım seni sevdiğimi söylemiş miydim
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ne oluyor burda Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ablacım sobet ediyoruz