Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: tekrar s.a Genişletmek için tıkla ... a.s Wifi ile ilgili bişi dedin dostum anlamadım ben yaa...
Pondusss' Alıntı: tekrar s.a Genişletmek için tıkla ... a.s Wifi ile ilgili bişi dedin dostum anlamadım ben yaa...
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin... ----------Eklendi @ 01:40:05 ---------- Yazıldı @ 01:39:23 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... abla sessizsin bu gün...
'Lorelai' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin... ----------Eklendi @ 01:40:05 ---------- Yazıldı @ 01:39:23 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... abla sessizsin bu gün...
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: hoşbuldum sen gitmemiş miydin nadide abla? Genişletmek için tıkla ... Gitmemimi istiyorsun
Pondusss' Alıntı: hoşbuldum sen gitmemiş miydin nadide abla? Genişletmek için tıkla ... Gitmemimi istiyorsun
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: hoş geldin... ----------Eklendi @ 01:40:05 ---------- Yazıldı @ 01:39:23 ---------- abla sessizsin bu gün... Genişletmek için tıkla ... Evet ya kopuk kopuk takılıyorsun
Elektr0' Alıntı: hoş geldin... ----------Eklendi @ 01:40:05 ---------- Yazıldı @ 01:39:23 ---------- abla sessizsin bu gün... Genişletmek için tıkla ... Evet ya kopuk kopuk takılıyorsun
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: a.s Wifi ile ilgili bişi dedin dostum anlamadım ben yaa... Genişletmek için tıkla ... şu an evimde değilim.Teyzemin Wi-fi şifresini yeni öğrendim.
Elektr0' Alıntı: a.s Wifi ile ilgili bişi dedin dostum anlamadım ben yaa... Genişletmek için tıkla ... şu an evimde değilim.Teyzemin Wi-fi şifresini yeni öğrendim.
Şehriyar Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Gitmemimi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Herkes gitmeye ne meraklı yaa kimse istemiyo gitmeni ablam
-YARINIYOK-' Alıntı: Gitmemimi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Herkes gitmeye ne meraklı yaa kimse istemiyo gitmeni ablam