Elektr0
Üye
ben yatıyorum ya valla benımde moralım bozuldu zaten ıyı dıyıldım of of
[video=dailymotion;xg327s]http://www.dailymotion.com/video/xg327s_canfeza-aralyk_music[/video]
pff sanirim benim yuzumden bozuldu herkesin morali
ya ben kaçıyorum hadı ıyı sabahlar
kendinde suç arama.
unutma biziii
----------Eklendi @ 05:14:58 ---------- Yazıldı @ 05:14:02 ----------
bencede katıldıgımı belirtmekten onur ve kıvanç duyarım...
Korku' Mu! bunu yaptıran Yok sa EnDişe mi Bir Bekleyiş iÇinDe BüyüDük Ama kayBolduk...!!!
----------Eklendi @ 05:18:12 ---------- Yazıldı @ 05:16:39 ----------
biz ona şarkı diyokk
ceptelefonundan görünmüyo napayım
----------Eklendi @ 05:20:53 ---------- Yazıldı @ 05:19:43 ----------
Son 40dk
elveda arkadaşlar.yarın büyük ihtimal yokum. somurtu:
bilmiyordum mobil oldugunu ... özür...
----------Eklendi @ 05:22:16 ---------- Yazıldı @ 05:21:56 ----------
nieee yoksunn....
elveda arkadaşlar.yarın büyük ihtimal yokum.
off aramız açılıyodu gönlünü almak için ona süpriz yapıcaktım ama alanyaya gelmesini bekliyordum antalyada ablasında kalıyodu bana yarın mesaj atamıcam annemler filan gelcek çok işimiz olcak sonra akşamda alanyaya geçicez dedi öyle deyince kafama koydum biletimi alcaktım gece 11 gibi konuşmaya başladık alanyaya gelmişler oh dedim sonra gayet iyi konuşurken birden ayrılmak istediğini söyledi falan baya kahroldum ama yanına gitcem ya yumuşar diye kendimi avuttum ve ertesi sabahı gittim biletimi aldım o gece yola çıkcaktım sabaha yanındaydım ve işin güzel tarafı hem ona süpriz olcaktı haberi olmıcaktı hemde orda olcağım gün 16.ayımızı kutlıycaktık ama niyeti ciddiydi söyledim gelceğimi gelme dedi gelsende bişey değişmez dedi normalde gelceğini öğrensem yerimde duramazdım ama şimdi gelcem dedin ya hiç ama hiç bişey olmadı içimde dedi boşuna gelmiş olursun d...
neden aniden ayrılmış acaba
bilmiyordum mobil oldugunu ... özür...
----------Eklendi @ 05:22:16 ---------- Yazıldı @ 05:21:56 ----------
nieee yoksunn....
şu an evde bilgisayar yok. Cepnet paketim bitti. Kontör bulursam gelirim. Bulamazsam bi kaç gün yokum.
şu an evde bilgisayar yok. Cepnet paketim bitti. Kontör bulursam gelirim. Bulamazsam bi kaç gün yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?