Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Elektr0

Üye
ben yatıyorum ya valla benımde moralım bozuldu zaten ıyı dıyıldım of of

peki iyi sabahlar ama olmadı böle moral aniden bozulmaz geçmişte yaşanılan acı anılar aklına gelir insanın ve kalbini sızılatır...öle bişi oldu ???

hadi herkez dertlerini unutsun size manitamı yok son dakikalar zaten

Elektr0

Üye
Korku' Mu! bunu yaptıran Yok sa EnDişe mi Bir Bekleyiş iÇinDe BüyüDük Ama kayBolduk...!!!

----------Eklendi @ 05:18:12 ---------- Yazıldı @ 05:16:39 ----------

biz ona şarkı diyokk

----------Eklendi @ 05:19:19 ---------- Yazıldı @ 05:18:12 ----------

[video=dailymotion;xcp25v]http://www.dailymotion.com/video/xcp25v_kolpa-boyle-ayrylyk-olmaz_music[/video]

Korku' Mu! bunu yaptıran Yok sa EnDişe mi Bir Bekleyiş iÇinDe BüyüDük Ama kayBolduk...!!!

----------Eklendi @ 05:18:12 ---------- Yazıldı @ 05:16:39 ----------

biz ona şarkı diyokk

ceptelefonundan görünmüyo napayım

----------Eklendi @ 05:20:53 ---------- Yazıldı @ 05:19:43 ----------

Son 40dk

Tepkiler: Elektr0
elveda arkadaşlar. yarın büyük ihtimal yokum.

off aramız açılıyodu gönlünü almak için ona süpriz yapıcaktım ama alanyaya gelmesini bekliyordum antalyada ablasında kalıyodu bana yarın mesaj atamıcam annemler filan gelcek çok işimiz olcak sonra akşamda alanyaya geçicez dedi öyle deyince kafama koydum biletimi alcaktım gece 11 gibi konuşmaya başladık alanyaya gelmişler oh dedim sonra gayet iyi konuşurken birden ayrılmak istediğini söyledi falan baya kahroldum ama yanına gitcem ya yumuşar diye kendimi avuttum ve ertesi sabahı gittim biletimi aldım o gece yola çıkcaktım sabaha yanındaydım ve işin güzel tarafı hem ona süpriz olcaktı haberi olmıcaktı hemde orda olcağım gün 16.ayımızı kutlıycaktık ama niyeti ciddiydi söyledim gelceğimi gelme dedi gelsende bişey değişmez dedi normalde gelceğini öğrensem yerimde duramazdım ama şimdi gelcem dedin ya hiç ama hiç bişey olmadı içimde dedi boşuna gelmiş olursun dedi biletini iptal ettir lütfen zaten o günde dışarı çıkamam evde işler olcak en fazla 1-2 saat görüşebiliriz belki dedi bikaç bişey daha anlattı benimle alakalı ondan sonra peki dedim telefonla son konuşmamız oydu gittim bileti iptal ettirdim yaklaşık 1 buçuk 2 hafta kadar aralıklı günde 3-5 mesaj konuşmuşluğumuz oldu sonra facede bi tatsızlık oldu ondan sonra da hiç konuşmadık ... 16. ayımız diye çok hayallerim vardı orda parti yapıcaktım araba ayarlamıştım ona photoshopla resim yapmıştım onu tşorte bastırcaktım filan sadece hayallerde kaldı işte çok seviyorduk birbirimizi niyetimizde ciddiydi ama olmadı

bende 13. ay magduruyum kardesim... uzulmemek icin baglanmicaz iste kizlar bunu hak ediyolar sen her istedigini yaparsn ama yinede skilirlar senden..

bilmiyordum mobil oldugunu ... özür...

----------Eklendi @ 05:22:16 ---------- Yazıldı @ 05:21:56 ----------

nieee yoksunn....

şu an evde bilgisayar yok. Cepnet paketim bitti. Kontör bulursam gelirim. Bulamazsam bi kaç gün yokum.

kol@j

Üye
bu konunun cevapsız kaldığı geceler çok nadirdir.
ancak bu aralar ne hikmetse ortada pek kimse yok galiba artık...

herkes tatilde mi ne...?

yoksa benim gibi taşınma halinde misiniz?

kol@j

Üye
amanın kusura bakmayın benim bu konuya aboneliğim silinmiş...

ondan göremiyor muşum?