Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

alanya dımı kısacası

Elektr0

Elektr0

Üye
Rüyalarımda Gördügüm karanlık yaz gecelerini aydınlatan bir güneş ararken buluyorum kendimi...yalnızlıgımı büyüten karanlık , içime korku salsada biliyorum
Sen OrdasıN...!!!

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
edebiyatınız tuttu ha :D

pelın_

valla bu antalya herkeste bı ızmı bıraktı anlamdım ama bak bende ağlarım yapma böle:ağlarım:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sanirim ben baslattim :D

pelın_

ben yatıyorum ya valla benımde moralım bozuldu zaten ıyı dıyıldım of of

jigsaw_54

Üye

yapacak bişey yok dostum ben onun için herşeyi karşıma aldım ailemi bile tek onu düşünürdüm elimden gelen herşeyi yaptım 1 dediğini 2 etmemeye çalıştım her ne dediyse ne istediyse bazen işime gelmese bile tamam dedim sesimi çıkarmadım ama buraya kadarmış kendi bitirdi beni de bitirdi...:ağlarım::ağlarım:

Elektr0

Elektr0

Üye
[video=dailymotion;xg327s]http://www.dailymotion.com/video/xg327s_canfeza-aralyk_music[/video]

pelın_

:ağlarım::ağlarım: ya ben kaçıyorum hadı ıyı sabahlar

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

yapacak bişey yok dostum ben onun için herşeyi karşıma aldım ailemi bile tek onu düşünürdüm elimden gelen herşeyi yaptım 1 dediğini 2 etmemeye çalıştım her ne dediyse ne istediyse bazen işime gelmese bile tamam dedim sesimi çıkarmadım ama buraya kadarmış kendi bitirdi beni de bitirdi...:ağlarım::ağlarım:

:(:(

Şehriyar

Şehriyar

Üye
pff sanirim benim yuzumden bozuldu herkesin morali

jigsaw_54

Üye
valla bu antalya herkeste bı ızmı bıraktı anlamdım ama bak bende ağlarım yapma böle:ağlarım:

ya antalya benim memlektim sayılır zaten hayatı orda öğrendim ben unutmam imkansız ama o ayrı işte...

Üst Alt