pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla Genişletmek için tıkla ... ohh olsun
'TUĞ'' Alıntı: tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla Genişletmek için tıkla ... ohh olsun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: geldım Genişletmek için tıkla ... bana beddua mi ettin pelin
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: gerçekten bak dalga felan değil Genişletmek için tıkla ... yok dostum inandım valla
coldman41 Üye 'Patron' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) 'Patron 'TUĞ'+ coldman41 Genişletmek için tıkla ... h.g. patron
'Patron' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) 'Patron 'TUĞ'+ coldman41 Genişletmek için tıkla ... h.g. patron
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ohh olsun Genişletmek için tıkla ... işte nimetle dalga geçince böyle olur
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: ben çıkayım artık kalanlara hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... hayırlı sabahlar kardeşim ----------Eklendi @ 04:08:05 ---------- Yazıldı @ 04:07:46 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
TheM-CK' Alıntı: ben çıkayım artık kalanlara hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... hayırlı sabahlar kardeşim ----------Eklendi @ 04:08:05 ---------- Yazıldı @ 04:07:46 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: ben çıkayım artık kalanlara hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... sağolasın cengiz sanada iyi uykular görüşürüz
TheM-CK' Alıntı: ben çıkayım artık kalanlara hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ... sağolasın cengiz sanada iyi uykular görüşürüz
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: ben çıkayım artık kalanlara hayırlı sabahlar Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: hayırlı sabahlar kardeşim ----------Eklendi @ 04:08:05 ---------- Yazıldı @ 04:07:46 ---------- aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... ne oldu
coldman41' Alıntı: hayırlı sabahlar kardeşim ----------Eklendi @ 04:08:05 ---------- Yazıldı @ 04:07:46 ---------- aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... ne oldu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.s furkan hoşgeldin
coldman41 Üye 'Patron' Alıntı: Meraba Dostum Nasılsın Genişletmek için tıkla ... allaha şükür iyim sen nasılsın
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: a.s furkan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum. Nasılsınız??
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... bilmem yine ilk ben cevap verdim ondandır