Elektr0 Üye caglet' Alıntı: herkes bugün güneşin doğusunun resmini ceksin tamam mı Genişletmek için tıkla ... dostum bizim evin yönüü kuzeye bakıyor yaa ne edecezz şimdi aşagıya inersemde apartmanlardan gözükmez...
caglet' Alıntı: herkes bugün güneşin doğusunun resmini ceksin tamam mı Genişletmek için tıkla ... dostum bizim evin yönüü kuzeye bakıyor yaa ne edecezz şimdi aşagıya inersemde apartmanlardan gözükmez...
Kingmortall Üye omerynd' Alıntı: apartmanlar o kadar sıkı ki gökyüzünü görmek için bile bayağı çabalamam gerekiyor. Ben çekemem yani Genişletmek için tıkla ... işte yorum bu
omerynd' Alıntı: apartmanlar o kadar sıkı ki gökyüzünü görmek için bile bayağı çabalamam gerekiyor. Ben çekemem yani Genişletmek için tıkla ... işte yorum bu
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: evet abla ben mesela çok üzüldum amcam için daha 1-1.5 yaşlarında Oglu ve 3 tane daha çocuğu vardı agladım ama aglayınca acı çekiyor die sustum sustuk içimize attım... Genişletmek için tıkla ... Olması gereken o ne kadar ağlayacaksın ki 10 gün 20 gün bilemedin 1 yıl sonuç?
Elektr0' Alıntı: evet abla ben mesela çok üzüldum amcam için daha 1-1.5 yaşlarında Oglu ve 3 tane daha çocuğu vardı agladım ama aglayınca acı çekiyor die sustum sustuk içimize attım... Genişletmek için tıkla ... Olması gereken o ne kadar ağlayacaksın ki 10 gün 20 gün bilemedin 1 yıl sonuç?
jigsaw_54 Üye omerynd' Alıntı: apartmanlar o kadar sıkı ki gökyüzünü görmek için bile bayağı çabalamam gerekiyor. Ben çekemem yani Genişletmek için tıkla ...
omerynd' Alıntı: apartmanlar o kadar sıkı ki gökyüzünü görmek için bile bayağı çabalamam gerekiyor. Ben çekemem yani Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye ismail_5110' Alıntı: s'a hepinize ii geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as kardeşim hoşgeldin
ismail_5110' Alıntı: s'a hepinize ii geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as kardeşim hoşgeldin
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: dostum bizim evin yönüü kuzeye bakıyor yaa ne edecezz şimdi aşagıya inersemde apartmanlardan gözükmez... Genişletmek için tıkla ... çatıya çıkabilirsin?
Elektr0' Alıntı: dostum bizim evin yönüü kuzeye bakıyor yaa ne edecezz şimdi aşagıya inersemde apartmanlardan gözükmez... Genişletmek için tıkla ... çatıya çıkabilirsin?
Elektr0 Üye ismail_5110' Alıntı: s'a hepinize ii geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ii geceler hoş geldin ben kendi adına iyiceyim. sen nasılsın .
ismail_5110' Alıntı: s'a hepinize ii geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ii geceler hoş geldin ben kendi adına iyiceyim. sen nasılsın .
-YARINIYOK- Üye eray_aksoylu' Alıntı: su içilir nadide abla ama hemen de geçmiyor ki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş gibi yapacaksın her şeye inat güleceksin hüzünden gözlerin dolsada ya gülmekten gözlerim yaşardı diyeceksin
eray_aksoylu' Alıntı: su içilir nadide abla ama hemen de geçmiyor ki Genişletmek için tıkla ... Geçmiş gibi yapacaksın her şeye inat güleceksin hüzünden gözlerin dolsada ya gülmekten gözlerim yaşardı diyeceksin
pelın_ Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) pelın_ kingmor+ Elektr0+ ismail_5110 caglet eray_aksoylu+ omerynd+ 'Patron+ -YARINIYOK-+ Pondusss Sehriyar ----------Eklendi @ 01:22:48 ---------- Yazıldı @ 01:22:24 ---------- hey hop şitt vall abugun ben kptum sankı hıç
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) pelın_ kingmor+ Elektr0+ ismail_5110 caglet eray_aksoylu+ omerynd+ 'Patron+ -YARINIYOK-+ Pondusss Sehriyar ----------Eklendi @ 01:22:48 ---------- Yazıldı @ 01:22:24 ---------- hey hop şitt vall abugun ben kptum sankı hıç
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Olması gereken o ne kadar ağlayacaksın ki 10 gün 20 gün bilemedin 1 yıl sonuç? Genişletmek için tıkla ... Acı çektirmekten başka bişi degiL ... sabırlı olmakta yarar var..
-YARINIYOK-' Alıntı: Olması gereken o ne kadar ağlayacaksın ki 10 gün 20 gün bilemedin 1 yıl sonuç? Genişletmek için tıkla ... Acı çektirmekten başka bişi degiL ... sabırlı olmakta yarar var..
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) pelın_ kingmor+ Elektr0+ ismail_5110 caglet eray_aksoylu+ omerynd+ 'Patron+ -YARINIYOK-+ Pondusss Sehriyar ----------Eklendi @ 01:22:48 ---------- Yazıldı @ 01:22:24 ---------- hey hop şitt vall abugun ben kptum sankı hıç Genişletmek için tıkla ... öretmenim iyimisin
pelın_' Alıntı: Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) pelın_ kingmor+ Elektr0+ ismail_5110 caglet eray_aksoylu+ omerynd+ 'Patron+ -YARINIYOK-+ Pondusss Sehriyar ----------Eklendi @ 01:22:48 ---------- Yazıldı @ 01:22:24 ---------- hey hop şitt vall abugun ben kptum sankı hıç Genişletmek için tıkla ... öretmenim iyimisin
Amaru Shady Üye ismail_5110' Alıntı: s'a hepinize ii geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz.
omerynd Üye eray_aksoylu' Alıntı: çatıya çıkabilirsin? Genişletmek için tıkla ... yarın gazetelerde görmek istiyorsun beni galiba
eray_aksoylu' Alıntı: çatıya çıkabilirsin? Genişletmek için tıkla ... yarın gazetelerde görmek istiyorsun beni galiba
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: Acı çektirmekten başka bişi degiL ... sabırlı olmakta yarar var.. Genişletmek için tıkla ... Ha ışte sana yakışan yapman gerekende bu
Elektr0' Alıntı: Acı çektirmekten başka bişi degiL ... sabırlı olmakta yarar var.. Genişletmek için tıkla ... Ha ışte sana yakışan yapman gerekende bu
quad4core Üye caglet' Alıntı: herkes bugün güneşin doğusunun resmini ceksin tamam mı Genişletmek için tıkla ... tmm çekerim ama ben ekleyene kadar konu kapanır
caglet' Alıntı: herkes bugün güneşin doğusunun resmini ceksin tamam mı Genişletmek için tıkla ... tmm çekerim ama ben ekleyene kadar konu kapanır
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: sanırım dıyılım ya zekıyı dınlıyorum yanı matrax Ç koptum Genişletmek için tıkla ... püü hiç sevmem o adamı o tür proglamlardan tek hayrettini severim
pelın_' Alıntı: sanırım dıyılım ya zekıyı dınlıyorum yanı matrax Ç koptum Genişletmek için tıkla ... püü hiç sevmem o adamı o tür proglamlardan tek hayrettini severim