pelın_ maxirabit' Alıntı: alışmışsındır ondan olsa gerek insanlarına alışamazsın ama doğası güzeldir,kafa dinlemek için ideal topuklu ayakkabıdan yöne bir aşk'ın var heralde:d Genişletmek için tıkla ... ewet ınsanlarına hıc alısamadım kaçtane ew degıstırdım oyuzden opukluda vazgecılmezlerden
maxirabit' Alıntı: alışmışsındır ondan olsa gerek insanlarına alışamazsın ama doğası güzeldir,kafa dinlemek için ideal topuklu ayakkabıdan yöne bir aşk'ın var heralde:d Genişletmek için tıkla ... ewet ınsanlarına hıc alısamadım kaçtane ew degıstırdım oyuzden opukluda vazgecılmezlerden
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: kim ne yazdı yahu ben kaçırdım konuyu Genişletmek için tıkla ... Elektro şiir yazdı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ay olurmu o işin şakası hıç pıs dermıyım sana Genişletmek için tıkla ... yahu ben takılıyorum yanlış anlama sana misilleme yaptım
pelın_' Alıntı: ay olurmu o işin şakası hıç pıs dermıyım sana Genişletmek için tıkla ... yahu ben takılıyorum yanlış anlama sana misilleme yaptım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Ben bı sahur yapp gelıyım gorusuuz Genişletmek için tıkla ... görüşürüz
pelın_ dah ahazır olmamıs sofra ----------Eklendi @ 03:18:27 ---------- Yazıldı @ 03:18:01 ---------- maxirabit' Alıntı: Herkezin bir alışkanlığı,alıştığı vardır normal Genişletmek için tıkla ... haklısın benımde ıkısı ıste
dah ahazır olmamıs sofra ----------Eklendi @ 03:18:27 ---------- Yazıldı @ 03:18:01 ---------- maxirabit' Alıntı: Herkezin bir alışkanlığı,alıştığı vardır normal Genişletmek için tıkla ... haklısın benımde ıkısı ıste
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Elektro şiir yazdı Genişletmek için tıkla ... vaaaay ----------Eklendi @ 03:20:40 ---------- Yazıldı @ 03:19:38 ---------- pelın_' Alıntı: öle kolaymı bendenkurtulmak pıs antalyalı Genişletmek için tıkla ... tekrar başa döndük nasıl bi dejavu bu
-YARINIYOK-' Alıntı: Elektro şiir yazdı Genişletmek için tıkla ... vaaaay ----------Eklendi @ 03:20:40 ---------- Yazıldı @ 03:19:38 ---------- pelın_' Alıntı: öle kolaymı bendenkurtulmak pıs antalyalı Genişletmek için tıkla ... tekrar başa döndük nasıl bi dejavu bu
maxirabit Üye Gece gece aç kalıp yatakta karnın gurultusu olcak benden demesi Yemeğini ye,sonra gün boyu halsiz kalırsın
Gece gece aç kalıp yatakta karnın gurultusu olcak benden demesi Yemeğini ye,sonra gün boyu halsiz kalırsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Eveeet geldim tekrardan... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrardan ----------Eklendi @ 03:22:14 ---------- Yazıldı @ 03:21:39 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi sahurlar iyi uykular size ben çıkıyorum kalanlara da hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... güle güle ablacım görüşürüz
caglet' Alıntı: Eveeet geldim tekrardan... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrardan ----------Eklendi @ 03:22:14 ---------- Yazıldı @ 03:21:39 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi sahurlar iyi uykular size ben çıkıyorum kalanlara da hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... güle güle ablacım görüşürüz
pelın_ maxirabit' Alıntı: Gece gece aç kalıp yatakta karnın gurultusu olcak benden demesi Yemeğini ye,sonra gün boyu halsiz kalırsın Genişletmek için tıkla ... yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de ----------Eklendi @ 03:23:29 ---------- Yazıldı @ 03:22:38 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: vaaaay ----------Eklendi @ 03:20:40 ---------- Yazıldı @ 03:19:38 ---------- tekrar başa döndük nasıl bi dejavu bu Genişletmek için tıkla ...
maxirabit' Alıntı: Gece gece aç kalıp yatakta karnın gurultusu olcak benden demesi Yemeğini ye,sonra gün boyu halsiz kalırsın Genişletmek için tıkla ... yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de ----------Eklendi @ 03:23:29 ---------- Yazıldı @ 03:22:38 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: vaaaay ----------Eklendi @ 03:20:40 ---------- Yazıldı @ 03:19:38 ---------- tekrar başa döndük nasıl bi dejavu bu Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de Genişletmek için tıkla ... gitte işin bi tarafından da sen tut
pelın_' Alıntı: yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de Genişletmek için tıkla ... gitte işin bi tarafından da sen tut
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de Genişletmek için tıkla ... Kurma esnasında bende burda vakit geçiriyim diyorsun yani
pelın_' Alıntı: yok ya sofrayı kuruyo yengem yıycem de Genişletmek için tıkla ... Kurma esnasında bende burda vakit geçiriyim diyorsun yani
pelın_ gelın dıyılmı ne işi var başka şaka ya yok gıttım yanına ben hallederım dedı ahanda seslenıyo hadı ben bı yemek yıyımgelıyım gorusuruz
gelın dıyılmı ne işi var başka şaka ya yok gıttım yanına ben hallederım dedı ahanda seslenıyo hadı ben bı yemek yıyımgelıyım gorusuruz
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Huriş ablam ablası maxinin ben zaten 3 5 güne kalmaz kaybolurum fındık başlayacak işten fırsat bulamam Genişletmek için tıkla ...