pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] karanlıkta deniz korkunç oluyor hele birde ayağıma taş değerse tamam etrafta çığlık sesi yankı yapar[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aa ben cok severım gece
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] karanlıkta deniz korkunç oluyor hele birde ayağıma taş değerse tamam etrafta çığlık sesi yankı yapar[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aa ben cok severım gece
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Karanlıkta deniz korkunç oluyor hele birde ayağıma taş değerse tamam etrafta çığlık sesi yankı yapar Genişletmek için tıkla ... yok yok iskeleden atlıyorlar ayakları boşta
-YARINIYOK-' Alıntı: Karanlıkta deniz korkunç oluyor hele birde ayağıma taş değerse tamam etrafta çığlık sesi yankı yapar Genişletmek için tıkla ... yok yok iskeleden atlıyorlar ayakları boşta
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: arkadaşım birisi az önce hava atayım derken kafayı gözü yarıyordu iskeleden atlarken işlere takıldı tepetaklak düştü gülmekten öldük ----------Eklendi @ 04:12:10 ---------- Yazıldı @ 04:11:47 ---------- evet Genişletmek için tıkla ... Gülmekten öldüysen nasıl yazdın
'TUĞ'' Alıntı: arkadaşım birisi az önce hava atayım derken kafayı gözü yarıyordu iskeleden atlarken işlere takıldı tepetaklak düştü gülmekten öldük ----------Eklendi @ 04:12:10 ---------- Yazıldı @ 04:11:47 ---------- evet Genişletmek için tıkla ... Gülmekten öldüysen nasıl yazdın
-YARINIYOK- Üye Necmati' Alıntı: Maxi'de beni tanimiyosan artik Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam tanıyorum artık biraz ara verdim ya unuttum milleti ----------Eklendi @ 04:15:49 ---------- Yazıldı @ 04:14:42 ---------- pelın_' Alıntı: aa ben cok severım gece Genişletmek için tıkla ... Bende seviyorum ama ürküyorum hele o yosunlu taşlar şimdi bile tuhaf oldum ayağıma değdiler sanki of
Necmati' Alıntı: Maxi'de beni tanimiyosan artik Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam tanıyorum artık biraz ara verdim ya unuttum milleti ----------Eklendi @ 04:15:49 ---------- Yazıldı @ 04:14:42 ---------- pelın_' Alıntı: aa ben cok severım gece Genişletmek için tıkla ... Bende seviyorum ama ürküyorum hele o yosunlu taşlar şimdi bile tuhaf oldum ayağıma değdiler sanki of
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Gülmekten öldüysen nasıl yazdın Genişletmek için tıkla ... şakacı
Necmati Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Tamam tamam tanıyorum artık biraz ara verdim ya unuttum milleti Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
-YARINIYOK-' Alıntı: Tamam tamam tanıyorum artık biraz ara verdim ya unuttum milleti Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ıyı barı Genişletmek için tıkla ... rahatlamışsındır artık
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: sabah ezanı insanı duygulandırıyor Genişletmek için tıkla ... ben çok korkarım mesela
-YARINIYOK- Üye sizlere günaydın bana iyi geceler artık uyumaliyim ----------Eklendi @ 04:23:01 ---------- Yazıldı @ 04:22:31 ---------- pelın_' Alıntı: ben çok korkarım mesela Genişletmek için tıkla ... Ben de biliyor musun?
sizlere günaydın bana iyi geceler artık uyumaliyim ----------Eklendi @ 04:23:01 ---------- Yazıldı @ 04:22:31 ---------- pelın_' Alıntı: ben çok korkarım mesela Genişletmek için tıkla ... Ben de biliyor musun?
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: sizlere günaydın bana iyi geceler artık uyumaliyim ----------Eklendi @ 04:23:01 ---------- Yazıldı @ 04:22:31 ---------- Ben de biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... valla ınanırım cnkü ben baya korkuyorum hatta ya yorgann altına gırerım yada bırınn yannda olurum mutlaka
-YARINIYOK-' Alıntı: sizlere günaydın bana iyi geceler artık uyumaliyim ----------Eklendi @ 04:23:01 ---------- Yazıldı @ 04:22:31 ---------- Ben de biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... valla ınanırım cnkü ben baya korkuyorum hatta ya yorgann altına gırerım yada bırınn yannda olurum mutlaka
Necmati Üye Ben kaciyom beyler bayanlar telefon sarji bitiyor Allah oruc tutanlarin orucunu kabul etsin. Kendinize iyi bakın. Maxi'de kalın Maxi ile kalın
Ben kaciyom beyler bayanlar telefon sarji bitiyor Allah oruc tutanlarin orucunu kabul etsin. Kendinize iyi bakın. Maxi'de kalın Maxi ile kalın