Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben geldim hayırlı geceler... ama aniden gidebilirim... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sanada iyi geceler
Elektr0' Alıntı: ben geldim hayırlı geceler... ama aniden gidebilirim... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sanada iyi geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu ne hem gülüyorsun hemde küsüyorsun
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nasılsın hüseyin abi...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: erkenmı ya yemek yapmaya gıtsem Genişletmek için tıkla ... bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- Elektr0' Alıntı: nasılsın hüseyin abi... Genişletmek için tıkla ... iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım
pelın_' Alıntı: erkenmı ya yemek yapmaya gıtsem Genişletmek için tıkla ... bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- Elektr0' Alıntı: nasılsın hüseyin abi... Genişletmek için tıkla ... iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... HEE annem uyudu sen yap bu gecede yemegı dedı zaten 1 haftadır ewde yoktum ay bılemdım sımdı
'TUĞ'' Alıntı: bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... HEE annem uyudu sen yap bu gecede yemegı dedı zaten 1 haftadır ewde yoktum ay bılemdım sımdı
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hafif bir yorgunluk var sahuru bekliyoruz her zaman ki gbi
'TUĞ'' Alıntı: bilmem ilk defamı yapacaksın ----------Eklendi @ 02:12:00 ---------- Yazıldı @ 02:11:34 ---------- iyilik ertuğrul sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hafif bir yorgunluk var sahuru bekliyoruz her zaman ki gbi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: HEE annem uyudu sen yap bu gecede yemegı dedı zaten 1 haftadır ewde yoktum ay bılemdım sımdı Genişletmek için tıkla ... dışarıdan söyle
pelın_' Alıntı: HEE annem uyudu sen yap bu gecede yemegı dedı zaten 1 haftadır ewde yoktum ay bılemdım sımdı Genişletmek için tıkla ... dışarıdan söyle
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kafanı vurma duvarlara beyinde hücre kalmayacak...
pelın_ elektr0' Alıntı: kafanı vurma duvarlara beyinde hücre kalmayacak... Genişletmek için tıkla ... kalır kalır ----------Eklendi @ 02:17:31 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: gene noldu Genişletmek için tıkla ... ya saatı ayarlıyorum
elektr0' Alıntı: kafanı vurma duvarlara beyinde hücre kalmayacak... Genişletmek için tıkla ... kalır kalır ----------Eklendi @ 02:17:31 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: gene noldu Genişletmek için tıkla ... ya saatı ayarlıyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: yok be delı pızza yaptıydım: Genişletmek için tıkla ... iyi afiyet olsun bakalım ----------Eklendi @ 02:17:57 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- Elektr0' Alıntı: hafif bir yorgunluk var sahuru bekliyoruz her zaman ki gbi Genişletmek için tıkla ... uykusuzlıuktandır
pelın_' Alıntı: yok be delı pızza yaptıydım: Genişletmek için tıkla ... iyi afiyet olsun bakalım ----------Eklendi @ 02:17:57 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- Elektr0' Alıntı: hafif bir yorgunluk var sahuru bekliyoruz her zaman ki gbi Genişletmek için tıkla ... uykusuzlıuktandır
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi afiyet olsun bakalım ----------Eklendi @ 02:17:57 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- uykusuzlıuktandır Genişletmek için tıkla ... tam üstüne bastın abi ----------Eklendi @ 02:19:25 ---------- Yazıldı @ 02:19:06 ---------- pelın_' Alıntı: hey ben bı yemek hazırlıyım 4 bılemedın 4:30 da burdayım .Ç9 Genişletmek için tıkla ... gülaalee
'TUĞ'' Alıntı: iyi afiyet olsun bakalım ----------Eklendi @ 02:17:57 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- uykusuzlıuktandır Genişletmek için tıkla ... tam üstüne bastın abi ----------Eklendi @ 02:19:25 ---------- Yazıldı @ 02:19:06 ---------- pelın_' Alıntı: hey ben bı yemek hazırlıyım 4 bılemedın 4:30 da burdayım .Ç9 Genişletmek için tıkla ... gülaalee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hey ben bı yemek hazırlıyım 4 bılemedın 4:30 da burdayım .Ç9 Genişletmek için tıkla ... tamam ----------Eklendi @ 02:20:09 ---------- Yazıldı @ 02:19:54 ---------- Elektr0' Alıntı: tam üstüne bastın abi ----------Eklendi @ 02:19:25 ---------- Yazıldı @ 02:19:06 ---------- gülaalee Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: hey ben bı yemek hazırlıyım 4 bılemedın 4:30 da burdayım .Ç9 Genişletmek için tıkla ... tamam ----------Eklendi @ 02:20:09 ---------- Yazıldı @ 02:19:54 ---------- Elektr0' Alıntı: tam üstüne bastın abi ----------Eklendi @ 02:19:25 ---------- Yazıldı @ 02:19:06 ---------- gülaalee Genişletmek için tıkla ...