Burak Üye Elektr0' Alıntı: Havalar sıcak bende oo sıcakta okula gidiyorum işte seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... yaz okulu he bende hazırlık yapıyom yavas yavas. Memlekete gitcez tatile.
Elektr0' Alıntı: Havalar sıcak bende oo sıcakta okula gidiyorum işte seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... yaz okulu he bende hazırlık yapıyom yavas yavas. Memlekete gitcez tatile.
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yaz okulu he bende hazırlık yapıyom yavas yavas. Memlekete gitcez tatile. Genişletmek için tıkla ... evt yaz okulu iyi tatiller...ben tatil hakkımıda kullandım geceler yaza kadar yok ----------Eklendi @ 02:17:28 ---------- Yazıldı @ 02:16:16 ---------- Tuba_erva' Alıntı: amin saol ben cıkayım hayırlı geceler herkese Allah'a emanetsınız Genişletmek için tıkla ... Saol sende Allaha emanet ol... gene geL.. biz burdayız hep.. iyi geceler...
Burak' Alıntı: yaz okulu he bende hazırlık yapıyom yavas yavas. Memlekete gitcez tatile. Genişletmek için tıkla ... evt yaz okulu iyi tatiller...ben tatil hakkımıda kullandım geceler yaza kadar yok ----------Eklendi @ 02:17:28 ---------- Yazıldı @ 02:16:16 ---------- Tuba_erva' Alıntı: amin saol ben cıkayım hayırlı geceler herkese Allah'a emanetsınız Genişletmek için tıkla ... Saol sende Allaha emanet ol... gene geL.. biz burdayız hep.. iyi geceler...
Burak Üye iyi geceler abla. Sağol kardesim, guzel tatıl olcak insaallah ----------Eklendi @ 02:30:58 ---------- Yazıldı @ 02:30:14 ---------- dostum 'tatil kitabı' filmini izle
iyi geceler abla. Sağol kardesim, guzel tatıl olcak insaallah ----------Eklendi @ 02:30:58 ---------- Yazıldı @ 02:30:14 ---------- dostum 'tatil kitabı' filmini izle
Tuba.Erva Üye napak guluyoruz minoo' Alıntı: H.b bitaneciiim Napıyonuz? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:57:56 ---------- Yazıldı @ 02:57:29 ---------- isayla kaynatıyorum ben sen napysn
napak guluyoruz minoo' Alıntı: H.b bitaneciiim Napıyonuz? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:57:56 ---------- Yazıldı @ 02:57:29 ---------- isayla kaynatıyorum ben sen napysn