minoo Üye O konuya göre değişiyor. Gidip de oyunun ortasına naber yazarsan olmaz haliyle Sohbet konuları da bu bölümde olduğu için ismi öyle. Evet boşa değil
O konuya göre değişiyor. Gidip de oyunun ortasına naber yazarsan olmaz haliyle Sohbet konuları da bu bölümde olduğu için ismi öyle. Evet boşa değil
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Divriğiliyim ben. Genişletmek için tıkla ... ne kadar güzel:-)ama istanbul da yaşıyosun benim gibi herhalde okul yüzünden :-)
minoo' Alıntı: Divriğiliyim ben. Genişletmek için tıkla ... ne kadar güzel:-)ama istanbul da yaşıyosun benim gibi herhalde okul yüzünden :-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Yok ben İstanbul'da yaşıyorum normalde de. İstanbul'da okuyorum aynı zamanda. Genişletmek için tıkla ... evet okan da okuyodun herhalde konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam :-)
minoo' Alıntı: Yok ben İstanbul'da yaşıyorum normalde de. İstanbul'da okuyorum aynı zamanda. Genişletmek için tıkla ... evet okan da okuyodun herhalde konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam :-)
by şarlo Üye Tamam canım istanbul da yaşadığını anladım ben de normalde istanbul da yaşıyorum .ah memleketim ah.şöyle bi tatile gitme imkanı olsa insan köyünün güzelliklerini görse fena olmaz :-)
Tamam canım istanbul da yaşadığını anladım ben de normalde istanbul da yaşıyorum .ah memleketim ah.şöyle bi tatile gitme imkanı olsa insan köyünün güzelliklerini görse fena olmaz :-)
minoo Üye Bizim şenlikler var bu yaz. Gitmeyi istiyorum ben ama bakalım. 3 gün aralıksız halay çekcem
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Bizim şenlikler var bu yaz. Gitmeyi istiyorum ben ama bakalım. 3 gün aralıksız halay çekcem Genişletmek için tıkla ... hahaha.kurtlarını dök iyice kaçırma bu fırsatı benim yerimede oynamayı unutma :-)
minoo' Alıntı: Bizim şenlikler var bu yaz. Gitmeyi istiyorum ben ama bakalım. 3 gün aralıksız halay çekcem Genişletmek için tıkla ... hahaha.kurtlarını dök iyice kaçırma bu fırsatı benim yerimede oynamayı unutma :-)
by şarlo Üye 10.00 da başlıcaktı herhalde. Aynen ben de kaçırdım maça gitmiştim hiç aklıma gelmedi:-)
minoo Üye 1 buçuk dakika mı ne sürmüş. En son uzun süren tutulma 2000 yılındaymış. Tüh yahu kaçırdık. Sabah da aklımdaydı Neyse
1 buçuk dakika mı ne sürmüş. En son uzun süren tutulma 2000 yılındaymış. Tüh yahu kaçırdık. Sabah da aklımdaydı Neyse
minoo Üye Sana bir şey göstereyim mi? http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...gercek-kaniti-olarak-gosteriliyor-247564.html
Sana bir şey göstereyim mi? http://www.maxicep.com/garip-ve-ilg...gercek-kaniti-olarak-gosteriliyor-247564.html