Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
abla öyle gelin damat fala diyince ben kardeşime kardeşim bana baktı falan sonra biradere dedim ya olum bizim it ünlü bi aileye iç güveysi gitcek he diyelim hem itin sayesinde abi bizede rol verir belki dedim kulağına biraderide gaza getirdim tamam abla dedim niye olmasınki nolcak dedim gençler birbirini görmüş beğenmiş falan
dediki bizim kız içerde girdik içeri çapkının ipini bırakmamla birlikte hemen hatunun yanına ilişiverdi zaten abla tamam oldu bu iş derken bi baktım çapkın zeytini taciz ediyor yokluyor falan
Ama gel görki zeytin bizim oğlandan biraz ürkmüi olucakki hayvan korkudan köşelere kaçıyor
o nasıl bi telefon yaaa
haftada bir takıyo
abla öyle gelin damat fala diyince ben kardeşime kardeşim bana baktı falan sonra biradere dedim ya olum bizim it ünlü bi aileye iç güveysi gitcek he diyelim hem itin sayesinde abi bizede rol verir belki dedim kulağına biraderide gaza getirdim tamam abla dedim niye olmasınki nolcak dedim gençler birbirini görmüş beğenmiş falan
dediki bizim kız içerde girdik içeri çapkının ipini bırakmamla birlikte hemen hatunun yanına ilişiverdi zaten abla tamam oldu bu iş derken bi baktım çapkın zeytini taciz ediyor yokluyor falan
Ama gel görki zeytin bizim oğlandan biraz ürkmüi olucakki hayvan korkudan köşelere kaçıyor
o nasıl bi telefon yaaa
o nasıl bi telefon yaaa
hergün elinde ama sarjı bitmiyo. Bide wlan acık hep gecelerı buraya takılıyo
€fsan€Türk;3516663' Alıntı:nokia C3-00
ıyıkı bırakmamıssınabi dedi şöyle yapsak siz köpeği bugün bırakın bize benden size iki magnum
(bilmiyorki ben rol kapma peşindeyim: )
Babamı aradık hemen dedik böyle böyle babam "benim aleme bırakıcak hayvanım yok alın gelin buraya"
benim moral çöktü onlarında tabi adam iti bizim kadar seviyor anasını satim sorsalar babama kaç cocun var bizimle birlikte çapkını sayardı valla
Sonuç olarak hüzünlü şekilde ordan ayrıldık ama böyle bir abımız oldu
wlan bağlantısıyla sarzda mı oluyor acaba?
abi dedi şöyle yapsak siz köpeği bugün bırakın bize benden size iki magnum
(bilmiyorki ben rol kapma peşindeyim: )
Babamı aradık hemen dedik böyle böyle babam "benim aleme bırakıcak hayvanım yok alın gelin buraya"
benim moral çöktü onlarında tabi adam iti bizim kadar seviyor anasını satim sorsalar babama kaç cocun var bizimle birlikte çapkını sayardı valla
Sonuç olarak hüzünlü şekilde ordan ayrıldık ama böyle bir abımız oldu
€fsan€Türk;3516674' Alıntı:hahane alaka
€fsan€Türk;3516674' Alıntı:hahane alaka
aaa huseyın abi bak onu bilmiyorum
konu neydi ya ben bişey anlamadım
----------Eklendi @ 02:59:26 ---------- Yazıldı @ 02:58:49 ----------
hani sen artizsin ya o yüzde dedim
surekli elinde wlan acık ve teli haftada bir sarja takıyosun. Sence ılgınç
deilmi
€fsan€Türk;3516684' Alıntı:sizde taktınız ha
artiz mektebi diye program başladı gökhan oraya gidelim mi
bu artiz yaa yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?