join_23 Üye bi selam verip hemen kaçıyorum, yarın çok erken kalkak zorundayım, hepinize sevgi ve muhabbetler ----------Eklendi @ 00:08:52 ---------- Yazıldı @ 00:08:37 ----------
bi selam verip hemen kaçıyorum, yarın çok erken kalkak zorundayım, hepinize sevgi ve muhabbetler ----------Eklendi @ 00:08:52 ---------- Yazıldı @ 00:08:37 ----------
join_23 Üye ----------Eklendi @ 00:10:20 ---------- Yazıldı @ 00:09:25 ---------- selametle, hayırlı geceler
OğuzcanAbi Üye slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de
slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de
join_23 Üye Oguzc@N' Alıntı: slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de Genişletmek için tıkla ... seni gidiii ----------Eklendi @ 00:11:56 ---------- Yazıldı @ 00:11:29 ---------- neyse bırakmak zor olsa da ben kaçar
Oguzc@N' Alıntı: slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de Genişletmek için tıkla ... seni gidiii ----------Eklendi @ 00:11:56 ---------- Yazıldı @ 00:11:29 ---------- neyse bırakmak zor olsa da ben kaçar
maxirabit Üye Oguzc@N' Alıntı: slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de Genişletmek için tıkla ... Bilirim
Oguzc@N' Alıntı: slm arkdaşlar bi film izliodum kaybedenler klübü annem geldi yarım kaldı bazı sahneler pek ailesel değil de Genişletmek için tıkla ... Bilirim
OğuzcanAbi Üye maxirabit' Alıntı: Bilirim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel film ama bi söz yazayım size 'insan karar vererek aşık olmaz sadece bi bakar olmuş' ----------Eklendi @ 00:14:30 ---------- Yazıldı @ 00:13:45 ---------- jejep' Alıntı: Aleyküm selam Oğuzcan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbullduuk ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada mean ----------Eklendi @ 00:19:01 ---------- Yazıldı @ 00:14:30 ---------- yazsanıza beyler bişilerrrrrrrrrr uykumu getirdiniz ----------Eklendi @ 00:20:19 ---------- Yazıldı @ 00:19:01 ---------- bana biraz kaba geldi
maxirabit' Alıntı: Bilirim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel film ama bi söz yazayım size 'insan karar vererek aşık olmaz sadece bi bakar olmuş' ----------Eklendi @ 00:14:30 ---------- Yazıldı @ 00:13:45 ---------- jejep' Alıntı: Aleyküm selam Oğuzcan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbullduuk ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada mean ----------Eklendi @ 00:19:01 ---------- Yazıldı @ 00:14:30 ---------- yazsanıza beyler bişilerrrrrrrrrr uykumu getirdiniz ----------Eklendi @ 00:20:19 ---------- Yazıldı @ 00:19:01 ---------- bana biraz kaba geldi
jejep Üye Benim maxicep bu aralar çok kasıyor sitede dolaşöak eziyet gibi bir sayfa açılması 2 dk sürüyor
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Benim maxicep bu aralar çok kasıyor sitede dolaşöak eziyet gibi bir sayfa açılması 2 dk sürüyor Genişletmek için tıkla ... benımde gecen öyleydı
jejep' Alıntı: Benim maxicep bu aralar çok kasıyor sitede dolaşöak eziyet gibi bir sayfa açılması 2 dk sürüyor Genişletmek için tıkla ... benımde gecen öyleydı
jejep Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi Benim 1 haftadır böyle eziyet gibi anlamadım gitti siteye tek operadan girebiliyorum
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi Benim 1 haftadır böyle eziyet gibi anlamadım gitti siteye tek operadan girebiliyorum
.BlueTR Üye http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/yeni-kullanici-adim-bluetr-d-494248.html kullanıcı adımı deiştirdim
http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/yeni-kullanici-adim-bluetr-d-494248.html kullanıcı adımı deiştirdim