Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

jejep

Üye
Abi

Leon
Er Ryan'ı Kurtarmak

zart diye açılırsan kro gibi bişey olur görgüsüzlüğe yaklaşır cesaretle çok karıştırır kız onu ve diğer yöndende haklısın kanka falan

jejep

Üye
Ip man güzel film ama tam gerçek hayatı gibi olmamış eleştiriyorlar örnek olarak boksör ile maçında dakikalarca sürüp yumruk yiyor ama gerçekte dakikadan kısa süre içinde rakibi mağlup etti

ne demek usta..
izledikten sonra inan bana en iyilerin listesinde olacak...
dövüş - aşk - drama - hüzün - savaş - tarih - aksiyon - macera - insanlık

filmde o kadar çok tür bir araya gelmişki izlerken filmdeki karakter iPMan(donnie Yen) e bağlanacaksın

kanka olarak göruyosa ztn hıc olmaz en bastan ama üstune atlamaya da gerek yok kanımca

Ip man güzel film ama tam gerçek hayatı gibi olmamış eleştiriyorlar örnek olarak boksör ile maçında dakikalarca sürüp yumruk yiyor ama gerçekte dakikadan kısa süre içinde rakibi mağlup etti
onu bilmem ama o sahnede sinirimden ağladım artık o boksöre öyle kaynadımki hop oturup hop kalktım yani kendimi öyle kaptırmışımki gerçek bir boks maçında olsam anca o kadar olur yani...
eeee boru değil koskoca Bruce Lee'nin hocası

Tepkiler: jejep

Nazy

Üye

zart diye açılırsan kro gibi bişey olur görgüsüzlüğe yaklaşır cesaretle çok karıştırır kız onu ve diğer yöndende haklısın kanka falan
senden elektrik alıyorsa kro falan düşünmez birden onun tutkusu olursun
ama elektrik almıyorsaonu etkilemek için; plajda, onun gözlerine bruce willis gibi bakarak ve arkadaşlarının sırtından takla atarak denize atlasanda hiç birşey olmaz

tüh karateye boşuna gidiyoz demek

benimde canım çekti bende wasabi'yi izlicem tekrar Jean Reno'yu özlemişim bee
cümleten herkese iyi geceler arkadaşlar mutlu kalın esen kalın

Tepkiler: jejep
diğerinede çok mu kötü oldu acaba :S

----------Eklendi @ 01:30:41 ---------- Yazıldı @ 01:29:38 ----------

benimde canım çekti bende wasabi'yi izlicem tekrar Jean Reno'yu özlemişim bee
cümleten herkese iyi geceler arkadaşlar mutlu kalın esen kalın

nereye

Aege

Üye
Size birşey sormak istiyorum.Bu benim için önemli birşey...

tmm bi kız olcak yanımda göğsüme yamış film izliyorz gece gece of ne süper olurdu

----------Eklendi @ 01:36:48 ---------- Yazıldı @ 01:35:43 ----------

tmm bi kız olcak yanımda göğsüme yatmış film izliyorz gece gece of ne süper olurdu

----------Eklendi @ 01:37:12 ---------- Yazıldı @ 01:36:48 ----------

Size birşey sormak istiyorum.Bu benim için önemli birşey...

buyur

Aege

Üye

Olur olur acele etme.Senin herkesten neyin eksik