Necmati Üye alımıcam biliyorum ama yine mecburen yatcam malum iş iyiki yarın Cuma yoksa kafam Çatlıyo.. Yeniden İyi Geceler...
alımıcam biliyorum ama yine mecburen yatcam malum iş iyiki yarın Cuma yoksa kafam Çatlıyo.. Yeniden İyi Geceler...
zaza Üye Sor bakalım millete 2 gecedir ne yapıyorum ----------Eklendi @ 00:28:55 ---------- Yazıldı @ 00:27:00 ---------- Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) zaza * ALpeRenBuGRa + jejep + 2 saattir yazmanızı bekliyorum
Sor bakalım millete 2 gecedir ne yapıyorum ----------Eklendi @ 00:28:55 ---------- Yazıldı @ 00:27:00 ---------- Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) zaza * ALpeRenBuGRa + jejep + 2 saattir yazmanızı bekliyorum
zaza Üye Ne bileyim oluyor işte bişiler zaten alıştık uyumamaya neyse ben dolaşayım biraz kafam çok dolu
Cezzbedici3 Üye bence şuan senin güzel iki kutu efesin arkadaşlığına ihtiyacın var anladığım kadarıyla çık tekel bayiden al gel evde iç hem dolaşmışta olursun
bence şuan senin güzel iki kutu efesin arkadaşlığına ihtiyacın var anladığım kadarıyla çık tekel bayiden al gel evde iç hem dolaşmışta olursun
zaza Üye Sağol şuan buna çok ihtiyacım var recep kafayı yemek üzereyim ----------Eklendi @ 00:18:56 ---------- Yazıldı @ 00:18:11 ---------- Ben içki içmem
Sağol şuan buna çok ihtiyacım var recep kafayı yemek üzereyim ----------Eklendi @ 00:18:56 ---------- Yazıldı @ 00:18:11 ---------- Ben içki içmem