CoDeYs Üye jejep' Alıntı: İyiyim ne olsun sen nasılsız Zeki hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyiyim recep saol saol sanada hayırlı geceler ne var ne yok Burak' Alıntı: iyidir zeki sen Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler yav internet explorer bıktırdı benı yenısını kuramıyorum
jejep' Alıntı: İyiyim ne olsun sen nasılsız Zeki hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyiyim recep saol saol sanada hayırlı geceler ne var ne yok Burak' Alıntı: iyidir zeki sen Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler yav internet explorer bıktırdı benı yenısını kuramıyorum
CoDeYs Üye ya dogruda mesela soyle normal denetım masasında ie9 silinemıyor daha dogrusu hiç bir versiyonu silinemıyor çünkü gözükmüyor .bende gittim diskten silmdim ie8 kurmaya çaşiliyorum olmuyor hata veriyor .ve ie9 da kurulumuyor şimdi anlamdım gitti .
ya dogruda mesela soyle normal denetım masasında ie9 silinemıyor daha dogrusu hiç bir versiyonu silinemıyor çünkü gözükmüyor .bende gittim diskten silmdim ie8 kurmaya çaşiliyorum olmuyor hata veriyor .ve ie9 da kurulumuyor şimdi anlamdım gitti .
Burak Üye boşver zeki konu açmışsın zaten bilen birisi çıkar elbet. yazarsa sorun çözümünü sende yaparsın takma kimseler yok. bu sıralar forumda in cin top oynuyor
boşver zeki konu açmışsın zaten bilen birisi çıkar elbet. yazarsa sorun çözümünü sende yaparsın takma kimseler yok. bu sıralar forumda in cin top oynuyor
CoDeYs Üye 2 ay sonra tıklım tıklım olur ya yok taktıgımdan degil konu acmada resimlerde ben bunlarda sıkıntı cekıyorum onda en guzelı bence uyu yarın uykusuz gezme okulda
2 ay sonra tıklım tıklım olur ya yok taktıgımdan degil konu acmada resimlerde ben bunlarda sıkıntı cekıyorum onda en guzelı bence uyu yarın uykusuz gezme okulda
kol@j Üye ism@il 54' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... inşallah iyi olacak kardeş hep beraber hem de mışıl mışıl
ism@il 54' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... inşallah iyi olacak kardeş hep beraber hem de mışıl mışıl
jejep Üye Selamun aleyküm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:04:40 ---------- Yazıldı @ 00:03:59 ---------- Sınavları oldum birinde 80 alcam ikincisinden 90 yada 95 alcam
Selamun aleyküm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:04:40 ---------- Yazıldı @ 00:03:59 ---------- Sınavları oldum birinde 80 alcam ikincisinden 90 yada 95 alcam