ClubKio Üye Love Prince' Alıntı: nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Şükür abi sağlığına duacıyız.. --------------- Ekleme --------------- *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ALLAH rahatlık versin
Love Prince' Alıntı: nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Şükür abi sağlığına duacıyız.. --------------- Ekleme --------------- *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ALLAH rahatlık versin
CoDeYs Üye *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... boşver onu görcegime lafı uzatmıyım iyi geceler umarım sen görürsün
*ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... boşver onu görcegime lafı uzatmıyım iyi geceler umarım sen görürsün
ClubKio Üye CoDeYs' Alıntı: eski derken aldatma aldatılma sevmek sevilmemek okadar şey geldiki benım aklıma . hepside bir şiirden geldi helal yav Genişletmek için tıkla ... aşk, ihanet, entrika
CoDeYs' Alıntı: eski derken aldatma aldatılma sevmek sevilmemek okadar şey geldiki benım aklıma . hepside bir şiirden geldi helal yav Genişletmek için tıkla ... aşk, ihanet, entrika
Love Prince Üye *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
*ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Boş verin neyse arkadaşlar ben kaçtım herkeze iyi geceler rüyanızda sevdiğinizi görün Genişletmek için tıkla ... iyi geceler