CoDeYs
Üye
evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi amaPaylaşımdan olsa gerek bu güzel bir yorgunluk![]()

evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi amaPaylaşımdan olsa gerek bu güzel bir yorgunluk![]()

abi anladığım kadarıyla biraz moralin bozuk gibi

abi sen yazdıysan çok güzel yazmışsın![]()

ama sonuç-ta okudunda paylaştıneh biraz öyle
yok be hacı alıntı![]()

evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi ama![]()

eh biraz öyle![]()

şöyle diyim tam bilmiyom müzik indimede sanıyede 110 kb hızındaydı ama şimdi yanı bu aralar 350 bugun 499 kb hızındahız kaç normalde![]()
şoktayım hala bitane tema konusu açtım bu sayade açtım 
İyi geceler gençlikAllah'a emanet olun...
![]()

iyi geceler ablaİyi geceler gençlikAllah'a emanet olun...
![]()
teşkkürler
ama sonuç-ta okudunda paylaştın![]()

moralin herneye bozuksa kısa zamanda düzelir inşallah abim![]()
isim neydi?anlatsana eski günlerdenŞiiri okudum eski günler geldi aklıma

normal bea ne düşünüyon


valla abi şiirleri severim sadece içinde baya mana olanını sadece şiir olanını degilbeğendiğine sevindim
sağolasınisim neydi?

anlatsana eski günlerden
normal bea ne düşünüyon
benımde aklıma bi dünya şey geldi![]()

eski derken aldatma aldatılma sevmek sevilmemek okadar şey geldiki benım aklıma . hepside bir şiirden geldi helal yavaynen işte bende merak ettim eski günleri![]()

