minoo Üye Revengeful' Alıntı: Ben onu pekiştirecem şimdi !!! Genişletmek için tıkla ... pekiştireceğim olacak. -ecek,-acak gelecek zaman ekleridir.-cem,-cam diye bir ek yok Türkçe'de.
Revengeful' Alıntı: Ben onu pekiştirecem şimdi !!! Genişletmek için tıkla ... pekiştireceğim olacak. -ecek,-acak gelecek zaman ekleridir.-cem,-cam diye bir ek yok Türkçe'de.
Revengeful Emekli Yönetici Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak !
Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak !
Burak Üye zaza' Alıntı: ben gruplarda konuşurken hep rastlıyorum ve hep aynı cevap Genişletmek için tıkla ... "Yok, olmaz" anlamında kullanılan bir söz.
zaza' Alıntı: ben gruplarda konuşurken hep rastlıyorum ve hep aynı cevap Genişletmek için tıkla ... "Yok, olmaz" anlamında kullanılan bir söz.
minoo Üye Burak' Alıntı: pekiştirme yaptırıyor kız sana. daha ne istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Burak soru cümlesi sonuna soru işareti koyulur
Burak' Alıntı: pekiştirme yaptırıyor kız sana. daha ne istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Burak soru cümlesi sonuna soru işareti koyulur
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak ! Genişletmek için tıkla ... atatürk havalimanı'ndan gel. sabiha gökçen pınar ve bana yakın. bizden uzak in necmi'ye yakın ol
Revengeful' Alıntı: Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak ! Genişletmek için tıkla ... atatürk havalimanı'ndan gel. sabiha gökçen pınar ve bana yakın. bizden uzak in necmi'ye yakın ol
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak ! Genişletmek için tıkla ... bana hitap ediyorsun.Pınar'dan sonra virgül olmalıydı binicem diye bir şey yoktur.bineceğim olacak
Revengeful' Alıntı: Pınar birazdan İstanbul için uçağa binicem biliyor musun ? Tam 4 saat sonra ordayim alırım aklını bak ! Genişletmek için tıkla ... bana hitap ediyorsun.Pınar'dan sonra virgül olmalıydı binicem diye bir şey yoktur.bineceğim olacak
minoo Üye Burak' Alıntı: atatürk havalimanı'ndan gel. sabiha gökçen pınar ve bana yakın. bizden uzak in necmi'ye yakın ol Genişletmek için tıkla ... Yanlııış ''Sabiha Gökçen,Pınar ve bana yakın'' olmalıydı doğrusu virgüle dikkat et
Burak' Alıntı: atatürk havalimanı'ndan gel. sabiha gökçen pınar ve bana yakın. bizden uzak in necmi'ye yakın ol Genişletmek için tıkla ... Yanlııış ''Sabiha Gökçen,Pınar ve bana yakın'' olmalıydı doğrusu virgüle dikkat et
Burak Üye mert indiğinde karşılayacak kimse varmı ? yoksa gelmek isterdim ancak bu saatte oraya otobüs yok.
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar, seni saygıyla aniyorum biliyorsun degil mi ? !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... helaaaaal bak isteyince oluyormuş
Revengeful' Alıntı: Pınar, seni saygıyla aniyorum biliyorsun degil mi ? !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... helaaaaal bak isteyince oluyormuş
minoo Üye Burak' Alıntı: mert indiğinde karşılayacak kimse varmı ? yoksa gelmek isterdim ancak bu saatte oraya otobüs yok. Genişletmek için tıkla ... soru ekleri ayrı yazılır
Burak' Alıntı: mert indiğinde karşılayacak kimse varmı ? yoksa gelmek isterdim ancak bu saatte oraya otobüs yok. Genişletmek için tıkla ... soru ekleri ayrı yazılır