Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

EroL

Emekli Yönetici
Çarşambaya bi çeyrek alıp geliyorum hasan şimdiden takıyı çıkaralım aradan

Burak

Üye
yarım altın takarım abi

bi yazı gördüm..."düğün davetiyesini mail olarak yollayan arkadaşıma çeyrek altın fotosu yolladım bende ve evet pişman değilim"diye...sen de öyle yap erol...

Reşwan

Emekli Yönetici
bi yazı gördüm..."düğün davetiyesini mail olarak yollayan arkadaşıma çeyrek altın fotosu yolladım bende ve evet pişman değilim"diye...sen de öyle yap erol...
fena fikir değil. ama hasana yapılmaz yavv en iyisi gitmek gerek

ChavRash

Emekli Yönetici
inşallah.. düğün derken senin mi kısmetse.? neyse sen gelde buraya ben gelirim arguvana hekimhana gezmiş olurum hem, festival zamanına denk gelirse ayrı bi güzel olur yazın.

Yok abi ben evlenmiyorum. Bir akrabamızın oğlunun sünnet düğünü olacak büyük ihtimalle, onu kastettim. Festival zamanı da olur abi, Arguvan'da görüşürüz eğer orda olursam.

Vaay Hasan evleniyor demek Hayırlı olsun Dostum

s@hr@

Üye

EroL

Emekli Yönetici

Teeey teeeey Haydin halaya

Reşwan

Emekli Yönetici
Yok abi ben evlenmiyorum. Bir akrabamızın oğlunun sünnet düğünü olacak büyük ihtimalle, onu kastettim. Festival zamanı da olur abi, Arguvan'da görüşürüz eğer orda olursam.

paşam sen en iyisi evlen çünkü takı tören herşey yapıldı burda tam altın çeyrek yarım takanlar var yane. resmen gelin güvey olduk 10 dakika içinde evlendirdik seni valla

hobaaa....

ama her şey ortaya çıkınca Hasan değiştirdi sünnet düğünü diye...

s@hr@

Üye
Ben de gördüm ne güldüm
Nasılsın Yasmi

EroL

Emekli Yönetici
paşam sen en iyisi evlen çünkü takı tören herşey yapıldı burda tam altın çeyrek yarım takanlar var yane. resmen gelin güvey olduk 10 dakika içinde evlendirdik seni valla
Boşver dayı biz halaya devam edelim

Burak

Üye

kaçırdın abi yarım altın takcaktım şansına küs

s@hr@

Üye
Altınları kaybetti Hasan

Burak

Üye
evlensem mi ben acaba.
altın takanım çok olur

yönetimden tam altın beklerim