Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

.BlueTR

Üye
müdürden azdaha bi sopa yiyoduk ama bizim slk Zülkarcanla yakaladım benimkini hocada gördüm yani şöyle oluyor benimki müdürün kızı Zülkar manita yaparken nerdeyse onu yakalıyo beni deil

.BlueTR

Üye
ya valla çok sek*si kız bee

.BlueTR

Üye
oha bugün resmen koptuk ya derste eksi*keteği açtılar dinliyolar hoca dibimizde tam dedi sen sevdiğim kız deil .... hoca birer dayak erkeklere

.BlueTR

Üye
bendekini bi görsen kısrak gibi
ama işte okul şartları neymiş sbs çok önemliymiş tmm önemlide

--------------- Ekleme ---------------

biz 1 ini zor idare ederiz adam üçlemiş
aynen ya hangibirini ne yapıyo biriyle öpüşücek 2 dk sonra dieriyle ... 3 dk sonrada dieriyle aşkım çok işim vardı dicek

.BlueTR

Üye
biz hocaların yanında ana avrat dalıyoz.okulda akıllı tahtada sunu hazırlamışlar bizi inek yerine koymuş kızlarıda çplk kadın yerine ama bunda hocalar yoktu tabi

Reşwan

Emekli Yönetici
maşallah maşallah iki dakika da 3 sayfa atlamış hoşbulduk herkeze merabalar ve tebrikler kutlarım başarılarınızın devamını dilerim gençler

.BlueTR

Üye
konuda tek ikimiz varız işe bak ya

biz hocaların yanında ana avrat dalıyoz.okulda akıllı tahtada sunu hazırlamışlar bizi inek yerine koymuş kızlarıda çplk kadın yerine ama bunda hocalar yoktu tabi

yapma böle sofi ol biraz

bak bizim okulda beden dersi bile kızlarla ayrı

--------------- Ekleme ---------------

maşallah maşallah iki dakika da 3 sayfa atlamış hoşbulduk herkeze merabalar ve tebrikler kutlarım başarılarınızın devamını dilerim gençler

teşekkürler abi hızlı ol yetişirsin